hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Doğayla Müziğin Buluşması

    Doğayla Müziğin Buluşması
    expand

    Chill-Out sevenlerin uzun zamandır beklediği festival nihayet bu pazar gerçekleşiyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu haftasonu İstanbul'da çok güzel etkinlikler yer alıyor. Özellikle açık havada gerçekleşecek bu konserler eminim ki çok keyifli geçecek.

    İstanbul'un bu yaz konser ve festival yağmuruna tutulduğunu daha önceki haberlerde söylemiştim. İşte o festivallerden bir tanesi bu hafta başlıyor. Bu yıl 5'incisi düzenlenen Chill Out Festival Kemer Golf & Country Club'da gerçekleşecek.

    Kesintisiz olarak 12 saat müziğin olacağı festivalde Caravan Palace, Bonobo Orchestra, Tunng, Alex Cuba Band, Club des Belugas, Lucky Elephant ve Palov & Mishkin gibi isimler sahne alacak.

    Bir diğer tarafta üniversitelerin bahar şenlikleri devam ediyor. Bu hafta Koç Üniversitesi'nde MFÖ, Nil, Ajda Pekkan ve Duman aynı gece sahnede olacak. Bu 4 ismi arasanız da bir arada bulmanız çok zor. Katılmak isteyenler fırsatı kaçırmasın. Sabancı Üniversitesi'nde ise Mor ve Ötesi, Pamela, Levent Yüksel, Tanel Padar ve The Sun sahne alacak. Mor  ve Ötesi ile Pamela'nın son albümünden şarkıları dinleme imkanı bulabilirsiniz...

    The Cinematic Orchestra İngiltere’nin önemli müzik gruplarından “The Cinematic Orchestra”, 7 kişilik orkestrası, Heidi Vogel’in vokalleriyle, İstanbul’da iki gece üst üste vereceği ilk konserle 21 Mayıs Cuma ve 22 Mayıs Cumartesi akşamları Tamirane’de. Bestelerinde Caz, Electronica, Trip Hop ve Ambient gibi eksenleri bir araya getiren grupla Tamirane’nin bahçesinde muhteşem bir gece geçirmek için bu iki geceden birini kaçırmayın derim. Saat 22:00’de başlayacak gecelerin bilet fiyatı 60 TL. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Ayhan Sicimoğlu - Latin All Stars
    Her performansındaki ateşli latin parçalarıyla büyük beğeni toplayan Ayhan Sicimoğlu ve grubu Latin All Stars bir kez daha 22 Mayıs Cumartesi günü Ghetto sahnesinde. Saat 22:30’da başlayacak ve dans etmekten yorgun düşeceğiniz gecenin bilet fiyatları ise tam 39,50 TL. öğrenci 29,50 TL.

    Ana Popovic
    6 Kez “Living Blues Awards” da en iyi Şarkıcı ve blues gitarisi kategorilerinde aday gösterilen Ana Popovic, 21-22 Mayıs tarihlerinde İstanbul Jazz Center’ın konuğu oluyor. Saat 23:00’de başlayacak bu iki gecenin bilet fiyatları ise 20 ve 25 TL. 
     
    Pink Amsterdam Party
    Geçtiğimiz sezonun en çok konuşulan partilerinden biri olan “Pink Amsterdam” 22 Mayıs Cumartesi gecesi Otherside Istanbul The Club’da gerçekleşecek. İlk günden beri çok geniş kitlelere hitap eden, alışılmadık müzik, dans ve Dj performanslarıyla kendinden oldukça söz ettiren bir parti haline gelen “Pink Amsterdam”ın konukları ise; Wanna be a Star, Mr. Plastique, Rubix, Diva Mayday, Edel, Triooina Angels olacak. Saat 22:30’da başlayacak gecenin bilet fiyatı 28,50 TL

    SUŞenlik'10

    Sabancı Üniversitesi bahar şenliklerinin 10. yılı yine çok iddialı isimleri ağırlıyor. 22 Mayıs Cumartesi tüm gün sürecek eğlence Üniversitenin Tuzla kampüsünde gerçekleşecek. Giriş ücreti 33 TL. olan festivale konuk olacak isimler ise şöyle;

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    19:20 - Tanel Padar & The Sun
    20:50 - Levent  Yüksel
    22:50 - Mor ve Ötesi
    01:10 - Pamela

    Koç Üniversitesi Bahar Şenlikleri
    Koç Üniversitesi öğrenci ve mezunlarının yanı sıra, dışarıdan katılımcılara da açık olan Bahar Şenliği 22 Mayıs Cumartesi sabahı başlıyor. Bilet fiyatı 60 TL olan ve Rumeli Feneri kampüsünde gerçekleşecek festivalin konukları ise şöyle;

    19:00 - MFÖ
    20:45 - Nil Karaibrahimgil
    22:30 - Ajda Pekkan
    00:30 - Duman

    Chill-Out Festival İstanbul 2010
    Lounge o2 tarafından düzenlenen ve her sene büyük bir sabırsızlıkla beklenen Chill-Out Festival Istanbul’un beşincisi 23 Mayıs Pazar günü Kemer Golf & Country Club’da gerçekleşiyor. Öğlen12’den gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam edecek festivalde, Caravan Palace, Bonobo Orchestra, Tunng, Alex Cuba Band, Club des Belugas, Lucky Elephant ve Palov & Mishkin gibi isimler sahne alıyor. 10 km2'lik bir orman içinde olan festival alanında muhteşem bir Pazar günü geçirmek için en ideali bu festivale katılmak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow