hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Aşk-ı Memnu"nun veda gecesi...

    Aşk-ı Memnunun veda gecesi...
    expand

    İki yıl önce Kanal D ekranında başlayan, Halid Ziya Uşaklıgil’in aynı adlı romanından, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu’nun günümüze uyarladığı, Hilal Saral’ın yönettiği ve Ay Yapım tarafından hayata geçirilen Aşk-ı Memnu, merakla beklenen muhteşem finaliyle ekranlara veda ediyor. İzleyiciler bir yandan finali merak ederken bir yandan da kendi finalini yazıyor.

    Dizi nasıl bitsin?

    Türkiye’nin en çok ziyaret edilen sinema sitesi Sinemalar.com, üyeleri arasında yaptığı anketle Aşk-ı Memnu dizisinin sonunu belirledi.

    Üyelerine “Aşk-ı Memnu sizce nasıl bitmeli?” diye soran site, böylece dizi fanatiklerine kendi finallerini seçme şansı tanıdı.

    Ankete katılan Sinemalar.com üyelerinin yüzde 49’u “Nihal gerçekleri öğrenir ve hastalanır, Bihter intihar eder, Behlül yurtdışına kaçar, Adnan Nihal ile yaşamına devam eder” finalini tercih etti.

    Anket sonucunda en çok tercih edilen ikinci final ise katılımcıların yüzde 20’sinin oylarını alan “Bihter ve Behlül son kez beraber olur, Bihter bu beraberliğin görüntülerini düğünde yayınlar, Adnan Bihter ve Behlül'ü vurur, Nihal akıl sağlığını kaybeder” seçeneği oldu.

    Diziyi orijinal hikayenin dışına taşıyan bu seçeneği, yüzde 13 ile en çok istenen üçüncü final olan “Bihter ve Behlül beraber kaçarlar, Nihal intihar eder, Adnan felç geçirir” takip etti.

    Anket katılımcılarının %12’si “Nihal ve Behlül evlenir, Bihter yurtdışına kaçar, Adnan ailesiyle mutlu mesut yaşar” yanıtını seçerken; %6’sı anketteki en komik final olan “Adnan'ın Bihter'i aldattığı ortaya çıkar, Bihter Çetin ile evlenir, Nihal'ın hamile olduğu ortaya çıkar, Behlül kaçar” şeklindeki finali tercih etti.

    İLK AŞK-I MEMNU'NUN FİNAL SAHNESİ... İZLEYİN

    Final bölümünün konusu

    “Masumiyet bu evin temeliydi, ihanet bulutlarıyla gölgelendi. Tutku aşk-ı esir aldı.”

    Bölüm bir sürprizle başlayacak. 78. Bölümde Matmazel’in Adnan Bey’e “daha fazla sessiz kalamayacağım” cümlesiyle her şeyi itirafa hazırlandığı anın 24 saat öncesiyle.

    Nihal ve Behlül’ün düğün gününden bir sabah önce, Bihter, koruda gizli bir buluşmanın telaşını yaşamaktadır. Behlül onu aramış ve koruya çağırmıştır. Bihter herkesten gizli, Behlül’le koruda buluşur.

    Aynı dakikalarda, Nihal tarafından evden kovulan Matmazel, Beşir’in giderek kötüleştiğini haber almış ve onu herkesten gizli ziyaret etmek için yalının üst kapısını kullanmak üzere korunun sokağa açılan kapısına gelmiştir.

    Taksiden indiğinde, Behlül’ün arabasını görür. Behlül’ün düğünden önceki haftayı yeni teknesinde geçirdiğini, mutfak takımından öğrendiği için, Behlül’ün arka kapıdan eve ziyaretinin şüpheleriyle koruya adım atar ve birkaç dakika sonra Behlül ve Bihter’i görür.

    Bu andan itibaren herkesin hayatında dönüm noktası olacak bir süreç başlar...

    AŞK-I MEMNU MODASI... İZLEYİN

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow