hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Brezilya'da Santos yok, Elano var

    Brezilyada Santos yok, Elano var
    expand

    Brezilya teknik direktörü Dunga, Adriano ve Ronaldinho'yu Dünya Kupası için seçtiği 23 kişilik kadroya almadı. Galatasaray Elano kadroda, Fenerbahçeli Santos ise yok.

    Dunga, defansif orta saha oyuncularıyla doldurduğu Dünya Kupası kadrosunda Adriano ve Ronaldinho'ya yer vermedi.  

    Fenerbahçe'nin sol beki Andre Santos, genç yetenekler Paulo Henrique Ganso ve Neymar da Dunga'nın kadrosunda yer bulamadı.

    "Bazı insanlar istiyor diye 15 günde bir kadro değiştiremem" diyen Dunga, "Brezilyalılardan destek istiyorum. Beni sevmeleri gerekmez ama takımlarını desteklesinler ve vatansever olsunlar" şeklinde konuştu.

    Brezilya'yı az gol atan ama sonuç almasını bilen bir kontraatak takımına çeviren Dunga, Galatasaraylı Elano'yu 23 kişilik Dünya Kupası kadrosuna aldı.

    Kaleciler: Julio Cesar (Inter Milan), Doni (AS Roma), Gomes (Tottenham Hotspur)
        
    Savunma: Maicon (Inter Milan), Daniel Alves (Barcelona), Michel Bastos (Olympique Lyon), Gilberto (Cruzeiro), Lucio (Inter Milan), Juan (AS Roma), Luisao (Benfica), Thiago Silva (AC Milan)
        
    Orta saha: Gilberto Silva (Panathinaikos), Felipe Melo (Fiorentina), Ramires (Benfica), Elano (Galatasaray), Kaka (Real Madrid), Julio Baptista (Roma), Kleberson (Flamengo), Josue (VfL Wolfsburg).
        
    Hücum: Robinho (Santos), Luis Fabiano (Sevilla), Nilmar (Villarreal), Grafite (VfL Wolfsburg).
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow