hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    A milli takım Honduras sınavında

    A milli takım Honduras sınavında
    expand

    A milli takım, 2010 yılındaki ilk maçını bu akşam İstanbul'da Honduras ile yapacak.

    Honduras ile oynanacak hazırlık maçı öncesi milli takımdaki yedi oyuncu sakatlık problemi yaşıyor.

    PGS forması giyen Mevlüt Erdinç, Fenerbahçeli Gökhan Gönül ve Emre Belözoğlu Galatasaraylı Emre Güngör, Caner, Servet ve Sabri'nin çeşitli sakatlıkları bulunduğunu belirten takım doktoru Cengiz Dinç, oyuncuların son durumlarına maç saatinde bakacaklarını söyledi..

    Teknik direktör Guus Hiddink'in Rusya ile sözleşmesi devam ettiği için milli takımın başında sahaya birinci adam olarak sahaya antrenör Oğuz Çetin çıkacak.

    Güney Afrika'da düzenlenecek 2010 Dünya Kupası'nda İspanya, İsviçre ve Şili ile birlikte H Grubu'nda yer alan Honduras'ta teknik direktör Reinaldo Rueda Türkiye'den övgüyle söz etti.

    Rueda "Türkiye çok iyi ve dünyada saygı duyulan bir takım. Avrupa'da oynayan uluslararası futbolcuları var. Bu maç bizim için önemli" ifadelerini kullandı.

    Son yedi resmi maçında sadece bir kez yenilen Türkiye'nin Honduras ile İnönü Stadı'nda oynayacağı karşılaşmayı Slovak Pavel Olsiak yönetecek. Karşılaşma saat 20:00'da başlayacak.

    Türk milli takımı sahaya Volkan Demirel, Sabri, Emre Güngör, Servet, Caner, Hamit, Mehmet Aurelio, Emre Belözoğlu, Arda, Volkan Şen, Mevlüt 11'i ile çıkacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow