hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mesut'un hayali dünya şampiyonluğu

    Mesutun hayali dünya şampiyonluğu
    expand

    Alman milli takımının Türk kökenli oyuncu Mesut Özil, hayalinin 2010 Dünya Kupası'nda şampiyonluk yaşamak olduğunu söyledi.

    Mesut, Die Welt gazetesinde yayınlanan röportajında, Alman milli takımının Dünya Kupası için iyi bir yolda olduğunu belirtti:

    "İyi bir potansiyelimiz var. Rakiplerimiz iyi bir turnuva takımı olduğumuzu biliyor. İyi bir turnuva oynayacağımızı umuyorum. Hayalim Güney Afrika'da dünya şampiyonluğunu yaşamak."

    Joachim Löw'ün seçeceği 23 kişilik Dünya Kupası kadrosunda olmayı ümit ettiğini belirten Mesut, "rekabet büyük olduğu için çok çalışmam lazım. Kadroda kesinlikle yer alacağım konusunda kendimi güvende hissetmem için bir neden yok" dedi.

    Mesut, Dünya Kupası'nda Arjantin, Brezilya, İngiltere, İspanya ve Almanya'yı favori olarak gösterdi.

    Almanya'nın efsane futbolcuları Franz Beckenbauer ve Günter Netzer'in övgülerinden gurur duyduğunu belirten Mesut, "ama futbol hızlı gelişen bir alan. Bugün iyisin, yarın değil. Bunu hissettim" dedi.

    Mesut, 2011 yılına kadar Werder Bremen ile sözleşmesi olduğunu hatırlatarak, "geleceğim konusunda düşünme hakkım var. Bu da doğal" diye konuştu.

    Görüşmelerin nasıl sonuçlanacağına bakacağını belirten Mesut, şu an transfer olmayı düşünmediğini, Werder ve milli takımdaki görevine konsantre olmak istediğini ifade etti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow