hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mustafa: "Galatasaray'da oynamak isterim"

    Mustafa: Galatasarayda oynamak isterim
    expand

    Gençlerbirliği'nin genç futbolcusu Mustafa Pektemek, hedefinin dört büyük takımından birisinde oynamak olduğunu söyledi.

    Sezonun dikkat çeken isimlerinden Mustafa, amacının büyük takımlardan birinde oynamak olduğunu ifade etti.

    Genç futbolcu, "her futbolcunun bir amacı var. Benim de amacım dört büyüklerden birine transfer olmak. Bunun için oynuyorum, performansımı artırmaya çalışıyoruz. Galatasaray'da oynamayı isterim" dedi.

    21 yaşındaki Mustafa, "Galatasaray ile ismim anılıyor, ben bunu basından takip ediyorum. Fakat şu ana kadar bu konuda kimse ile görüşmem olmadı. Üç yıllık mukavelem var. Başkandan habersiz hiçbir şey yapmam mümkün değil" diye konuştu.

    Sezonun ilk yarısında iyi performans sergilediğini ancak sakatlık nedeniyle bir süre formasından uzak kaldığını anlatan futbolcu, "yeni yeni toparladım kendimi. Takımımızın biraz kötü gidişi var. Öncellikle bunu atlatmak istiyoruz. Daha sonra gollerimle tekrar dönmek ve amacım olan büyük takımlardan birisine transfer olmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

    Ara transferde de isminin anıldığı Galatasaray'ın çok geniş ve yıldızlarla dolu bir kadroya sahip olduğunu dile getiren Mustafa, "özellikle Arda çok yetenekli. Onunla birlikte oynamayı çok isterim. Benim mevkimde oynayan oyuncuların işini çok kolaylaştırıyor" değerlendirmesini yaptı.

    Mustafa, şampiyonluk yarışında Galatasaray'ı şanslı gördüğünü vurgulayarak, "son olarak Kasımpaşa karşısında çok iyi bir futbol oynayarak, farklı kazandı. Fenerbahçe iyi başlamıştı ama son zamanlarda kötü bir gidişi var. Bursaspor'un da bir çıkışı var, bunu devam ettireceklerini düşünüyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow