hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fransızlardan Henry'ye ıslık ve yuh!

    Fransızlardan Henryye ıslık ve yuh
    expand

    Fransa milli takımının kaptanı Thierry Henry, Stade de France'taki İspanya maçında kendisine gösterilen olumsuz tepkileri normal karşıladığını söyledi.

    Fransa'nın evinde İspanya'ya 2-0 yenildiği hazırlık maçında tribünlerin en fazla tepki gösterdiği isim Thierry Henry oldu.

    Geçtiğimiz Kasım ayında yine Stade de France'ta oynanan İrlanda maçında eliyle attırdığı golden sonra futbol kamuoyundan büyük tepki gören Henry, maç boyunca seyirciler tarafından ıslıklandı.

    Henry, "bu statta benzer bir muameleyi daha önce de gördüm, benim için yeni bir şey değil. Herkes İspanya'ya karşı iyi oynamamızı bekliyordu, böyle olmayınca tepki almanız normal. Bu davranışı hak edip etmediğimi bilmiyorum ama yapabileceğim bir şey yok" dedi.

    Barcelona'da ilk 11'e giremeyen Henry, "tempom sıfırdı. 45 günde sadece sadece bir maç oynadıktan sonra topun arkasından koşmak çok zor oluyor" diye konuştu.

    Fransa milli takımının tarihindeki en golcü ismi olan Henry'e geçmişte sürekli destek veren teknik direktör Raymond Domenech, yıldız oyuncunun şu anki durumunun kendisini kaygılandırdığını söyledi:

    "Titi'nin geçmişte daha iyi performanslar sergilediğini herkes biliyor. Barcelona'da aldığı süre aldığı azaldığı için yüksek profilli maçlarda iyi oynamak onun için sorun haline gelmeye başladı. Henry'nin durumu bende bazı soru işaretleri uyandırıyor ama henüz alarm zili çalmıyor."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow