hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Necati: "Beşiktaş'a mutlaka cevap veririm"

    Necati: Beşiktaşa mutlaka cevap veririm
    expand

    Antalyaspor’un tecrübeli golcüsü Necati Ateş, Beşiktaş’tan gelecek teklife her zaman karşılık vereceğini söyledi.

    Adı Beşiktaş ile  anılan Necati, Radyospor’da "Özgür Sancar’la Haber Özel" programına önemli açıklamalar yaptı.

    Necati, "Beşiktaş’ın benimle ilgilendiği haberleri beni çok mutlu etti ama doğruları söylemek gerekir. Şu ana kadar böyle bir teklif olmadı ama geldiği takdirde sezon sonu oturup bunu konuşuruz" dedi.

    "Galatasaray’da oynamam başka bir büyük takımda oynamayacağım anlamına gelmez" diyen Necati, "Beşiktaş’tan gelecek bir teklife her zaman karşılık verilebilir. Böyle bir düşünce ve duygusallığım yok. Futbolda duygusal olursanız her zaman kaybedersiniz" diye konuştu.

    "Alex'in olmaması büyük avantaj"

    Deneyimli golcü, hafta sonu Fenerbahçe ile çok zor bir maç oynayacaklarını, Alex’in olmamasını kendileri için büyük bir avantaj olarak gördüğünü söyledi.

    Her zaman kazanmaya oynadıklarını belirten Necati, "Ali Sami Yen’e 15 kişi gitmemize rağmen oradan turla döndük. Bu bizim her zaman korkusuz oynadığımızı gösterir" dedi.

    Necati, "kimseden korkumuz yok. Antalyaspor’u ilk sekize sokmak istiyoruz. Bunun için en önemli deplasman Fenerbahçe deplasmanı. Çok büyük bir taraftarı var, puan almak çok zor olacak. Ama izleyenler çok zevkli ve bol gollü bir maç izleyecek" ifadelerini kullandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow