hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Adalı: "Ücreti biz belirleriz, isteyen kalır"

    Adalı: Ücreti biz belirleriz, isteyen kalır
    expand

    Beşiktaş futbol komitesi başkanı Serdal Adalı, sözleşmeleri bitecek oyuncularla tek tek görüştüğünü belirterek, "ücretleri biz belirleriz ama kal diye kimsenin başına siyah dayamayız" dedi.

    Adalı, siyah-beyazlı kulübün 19 Mart tarihi için hayata geçirdiği "19.03 Hediye Seti" kampanyasının tanıtım töreni öncesi medya mensuplarıyla  sohbet etti.

    Asbaşkan Adalı, göreve kısa bir süre önce başlamasına rağmen hem teknik heyet hem de oyuncularla çok iyi iletişim içinde olduğunu belirtti.

    Sözleşmeleri sezon sonunda bitecek İbrahim Üzülmez, İbrahim Toraman, Serdar Özkan, Hakan Arıkan, Rüştü Reçber, Korcan Çelikay, Uğur İnceman ve Yusuf Şimşek ile tesislerde görüştüğünü doğrulayan Adalı, oyuncuların düşüncelerini öğrendiğini kaydetti.

    Adalı, "yeni sözleşme imzalamak istemediğini söyleyen olmadı. Biz de hiçbir futbolcumuza git demedik. Ancak resmi anlaşmalar yapılmadı" dedi.

    "Futbolcularımıza maddi anlamda tekliflerimizi sunduk. Çünkü kendilerine verilecek ücreti biz belirleriz. Kimsenin kafasına silah dayayıp takımda kal demiyoruz" diyen Adalı, görüşmelerin bir hafta daha devam edeceğini, son kararı teknik direktör Mustafa Denizli'nin vereceğini söyledi.

    Adalı, "Galatasaray ve Fenerbahçe yaptıkları bazı önemli yabancı transferlerin maliyetlerini sattıkları formalar ile çıkartabiliyorlar. Sizin de böyle bir düşünceniz var mı?" sorusuna şu cevabı verdi:

    "Ben rakiplerimizin sattıkları forma ile yıldız oyuncu transferi yaptıklarını düşünmüyorum. Büyük maliyetli oyuncular bazen sponsorların katkısı ile transfer edilebilir. Biz de önümüzdeki sezon böyle bir transfer yapabiliriz."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow