hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Ali Bilgin: "Antalya maçıyla çıkışa geçeceğiz"

    Ali Bilgin: Antalya maçıyla çıkışa geçeceğiz
    expand

    Fenerbahçeli Ali Bilgin, Antalyaspor maçıyla çıkışa geçeceklerini ve sezonu istedikleri yerde bitireceklerini söyledi.

    FBTV'ye konuşan Ali Bilgin, son yedi resmi maçta galibiyet alamamalarında sakatlıkların ve şanssızlıkların da payı olduğunu belirtti.

    Orta saha oyuncusu, "uzun bir zamanımız kalmadı ama ben inanıyorum ki takım yine eski formuna girip, Antalyaspor maçıyla bir çıkışa geçip, sezon sonu da istediğimiz yerde olacak" dedi.

    Antalyaspor'u yenmek zorunda olduklarını belirten Ali Bilgin, "ne kadar puan verirsek bunun ileriye yönelik telafisinin zor olduğunu biliyoruz. Antalyaspor maçından üç puan alıp önümüzdeki maçlara bakacağız. Her maçı final havasında geçireceğiz. Sonunda da inşallah gülen taraf biz olacağız" diye konuştu.

    Antalyaspor'un iyi bir takım olduğunu dile getiren Ali, "ama evimizde oynuyoruz, seyircimizin karşısında. Önemli olan bizim takımımız. İyi oynadığımız takdirde üç puanı alacağız. Herkesin bizden beklentisi var" dedi.

    Sakatlığının tamamen geçtiğini söyleyen deneyimli oyuncu, "takımla çalışmaya başladım ve inşallah dizimden bir sinyal gelmediği sürece eski formuma yeniden ulaşmak istiyorum. En kısa zamanda formayı giymek istiyorum" ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow