hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hacısalihoğlu: "Puan kaybı istemiyoruz"

    Hacısalihoğlu: Puan kaybı istemiyoruz
    expand

    Trabzonspor asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligde son üç maçta aldıkları beraberliklerden sonra Gençlerbirliği karşılaşmasında galip gelmeyi beklediklerini söyledi.

    Hacısalihoğlu, Turkcell Süper Ligi'in 24. haftasında ağırlayacakları Gençlerbirliği'ni mutlaka yenmek istediklerini söyledi.

    "Kendi taraftarımız önünde oynayacağımız maçta güzel futbolumuzu bu sefer zaferle sonuçlandırmak amacındayız" diyen Hacısalihoğlu, "zirvedeki takımlarla aramızdaki fark biraz fazla gibi gözükse de bir seri yakalayıp çıkışımızı sezon sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" dedi.

    Yeni transfer Burak Yılmaz, takımda bulunduğu kısa süre içinde arkadaşlık ortamına hayran kaldığını söyledi. Çok iyi karşılandığını vurgulayan Burak şöyle konuştu:

    "Herkes beni kendilerinden biriymiş gibi anında aile içine aldı. Böyle olunca, ben de uyum sorunları yaşamadım. İlerleyen haftalarda çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Umarım bu hafta sonu oynayacağımız maçı da kazanırız ve hem ligde, hem de kupadaki iddiamızı sürdürürüz."

    Engin'in sakatlığı

    Geçen hafta oynadığı Antalyaspor maçına iğne yapılarak çıkan Engin, sakatlığına rağmen Gençlerbirliği maçında da oynamak istediğini söyledi.

    Hafta içinde yapılan antrenmanlara fazla katılamayan Engin, "eğer teknik heyet, görev vermek isterse yine her koşulda oynamaya hazırım" diye konuştu.

    Cale'ye doğum günü kutlaması

    Milli takım kampından sonra dönen Hırvat futbolcu Cale'ye, basına kapalı olarak yapılan antrenmanın bitiminde sürpriz bir doğum günü partisi düzenlendi.

    25'inci yaş gününü teknik heyet ve takım arkadaşlarıyla kutlayan Cale, büyük bir mutluluk yaşadı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow