hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fener'de orta saha attı, forvet baktı

    Fenerde orta saha attı, forvet baktı
    expand

    Turkcell Süper Lig'de Antalyaspor'u yenerek yedi maçlık kazanamama serisini geride bırakan Fenerbahçe'de forvet oyuncuları gol yollarındaki formsuzluklarıyla dikkat çekiyor.

    Sarı-lacivertli ekibin son sekiz resmi maçında orta alan oyuncuları toplam sekiz gol atarken, forvet oyuncularının gol sayısı ikide kaldı.     

    Turkcell Süper Lig'in 20. haftasında Kadıköy'de 1-1'lik Diyarbakırspor beraberliğiyle başlayan düşüş döneminin en golcü futbolcusu üç golle Andre Santos olurken, bu futbolcuyu iki golle kaptan Alex takip ediyor.

    Forvet oyuncuları Güiza ve Gökhan Ünal'ın birer gol kaydettiği kötü dönemde, orta alan oyuncuları Emre, Cristian ve Vederson'un da birer golü bulunuyor. Semih bu dönemi golsüz tamamladı.          

    Sarı-lacivertli ekipte söz konusu dönemde en çok şansı Daum'un ilk tercihi Güiza bulurken, ikinci sırada Semih, üçüncü sırada Gökhan Ünal yer aldı.

    Turkcell Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve UEFA Avrupa Ligi maçlarını kapsayan süreçte yedi maçta 545 dakika şans bulan Güiza ile dört maçta 83 dakika forma giyen Gökhan Ünal birer gol atarken, altı maçta 281 dakika oynayan Semih gol kaydedemedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow