İndex

Piontek Türk antrenörden yana

Piontek Türk antrenörden yana

Haber

Yazı boyutu Azalt Arttır
(A) Milli Futbol Takımının eski teknik direktörlerinden Sepp Piontek, Türkiye'nin, yoluna Türk antrenörle devam etmemesinin üzüntü verici olduğunu söyledi.

Zaman Gazetesi'nin "Yılın sporcuları" ödül törenine katılan Piontek, burada yaptığı açıklamada, 2002 Dünya Kupası'nda ve 2008 Avrupa Şampiyonası'nda gelen üçüncülüklerde, takımın başında Türk hocaların olduğunu hatırlatarak, "Bence Türk hocayla devam edilmesi daha uygun olurdu. Hiddink çok tanınmış bir antrenör. Rusya ve Güney Kore'deki başarıları ortada. Ümit ediyorum ki Türk antrenörlerin gösterdiği başarıyı Hiddink de gösterir ve Türk futboluna katkı sağlar" dedi.

Piontek, Türkiye'nin 2010 Dünya Şampiyonası'na katılamamasının üzüntü verici olduğunu belirterek, "Özellikle son Avrupa Şampiyonası'nda hepimiz çok güçlü bir Türkiye seyrettik. Tüm Avrupa'da yaşayanlar olarak bundan gurur duyduk. Türkiye'nin bu başarıyı gösterdikten sonra 2010 Dünya Şampiyonası'nda olmaması, gerçekten çok acı veren bir durum" diye konuştu.


Servisler » iPhoneMobilHaber SMSGörüntülü HaberFacebookTwitterSitene Ekle

Diğer Haberler

ADnet

Diğer Haberler

Reklam

Reklam

Tes

TEST

Hangi duyunuz daha keskin?
Kalıcı bir bilgi edinmenin sizin için en kolay yolu hangisi?





Devam