hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Daum'dan "şampiyonluk koşusu" telkini

    Daumdan şampiyonluk koşusu telkini
    expand

    Fenerbahçe teknik direktörü Christoph Daum, futbolcuları motive etmek için değişik yollar deniyor.

    Fenerbahçe, ligin 25. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bir günlük iznin ardından yaptığı antrenmanla sürdürdü.

    Samandıra'daki Can Bartu tesislerinde yapılan antrenmanda futbolcular, antrenörler Roland Koch, Ayhan Tumani ve İrfan Saraloğlu yönetiminde koşu yaptı.

    Hafif sakatlıkları bulunan Gökhan Gönül ve Diego Lugano ile tedavisi süren Uğur'un tesislerde çalıştığı, antrenmana katılmayan Vederson'un ise soğuk algınlığı rahatsızlığı olduğu bildirildi.

    Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Uğur'un iki hafta sonra koşulara başlayacağı kaydedildi.

    Antrenmana sadece koşu olduğu için çıkmayan teknik direktör Christoph Daum'un, oyuncularıyla tesislerde bir toplantı yaptığı bildirildi.

    Alman teknik adamın, Galatasaray'ın Eskişehirspor'a yenilmesiyle puan farkının ikiye inmesini kastederek, "ligde her şey mümkün görüyorsunuz. Her şey elimizde. İçinizdeki mücadeleci ruhu ortaya çıkarmaya devam edin" diye konuştuğu belirtildi.

    Daum, oyuncuların antrenmanda koşuyu kafalarında "şampiyonluk koşusu" olarak yaşamalarını isteyerek, "koşuyu, şampiyonluk koşusu olarak yaşayın" dedi.

    Daum'un tesislerde Gençlerbirliği maçıyla ilgili analiz çalışması yaptığı kaydedildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow