hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Doll: "Daum'un yerinde olmak isterdim"

    Doll: Daumun yerinde olmak isterdim
    expand

    Gençlerbirliği teknik direktörü Thomas Doll, “Christoph Daum’un yerinde olup, onun sorunlarını yaşamak isterdim” dedi.

    Doll, Radyospor’da "Özgür Sancar’la Haber Özel" programında çarpıcı açıklamalar yaptı.

    Alman teknik adam, hafta sonu Fenerbahçe ile oynayacakları lig maçıı kazanmak istediklerini belirterek, "bireysel hatalar yapmazsak iyi sonuç alabiliriz. Elimizden geleni yaparız. Bunun sonunda galibiyet mi beraberlik mi olur bilemem" dedi.

    Maç dolayısıyla vatandaşı Christoph Daum ile görüşeceği için çok mutlu olduğunu ifade eden Doll, "onun konumunda olup, onun sorunlarını yaşamak isterdim. Ligde ikinci sırada olmak problem olarak görülüyorsa, ben de aynı problemleri yaşamak isterdim" diye konuştu.

    Doll, Fenerbahçe teknik direktörü Daum'un Fenerbahçe'den gönderilmesi şeklindeki yorumların zamansız olduğunu söyledi:

    "Turkcell Süper Lig’de çok iyi bir takımın teknik direktörüyseniz, ikinci sırada iseniz, şampiyonluk yarışında çok iddialıysanız, Türkiye hakkında çok çok iyi şeyler söylüyorsanız ve Türkiye tecrübeniz de muazzamsa bu tarz yorumlar sezon sonuna bırakılmalı."

    Genç teknik adam, Diyarbakırspor-Bursaspor maçında çıkan olaylarda çok etkilendiğini dile getirdi:

    "Basın mensuplarının kan revan içerisinde kaçışması, futbolcuların kaçması... Bütün bunlar beni çok etkiledi. Umarım bu görüntüler bir daha ne Türkiye’de ne dünyada olur.

    "Almanya’da da bu olaylar üzüntüyle karşılandı. Spor yazarlarının çok sayıda yazısı oldu. Bu tür olayların spor platformlarında olmaması yönünde eleştiriler yapıldı."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow