hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Koray: "Hedefim sadece A milli takım"

    Koray: Hedefim sadece A milli takım
    expand

    Galatasaray'a attığı iki golle takımını galibiyete taşıyan Eskişehirsporlu Koray Arslan, "üç puan aldığımız için mutluyuz" dedi.

    Koray Arslan, kendisinin genellikle defansta sağ bek olarak görev yaptığını söyledi.

    Galatasaray maçı öncesinde teknik direktör Rıza Çalımbay'ın kendisini yanına çağırarak ileride oynayacağını söylediğini belirten Koray verilen görevi yapmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

    Hedefinin milli takım olduğunu ifade eden Koray Arslan şöyle konuştu:

    "Galatasaray karşısında üç puan aldığımız için çok mutluyuz. Hocamızın da söylediği gibi bu maç bizim için dönüm maçıydı. Galip gelmek istiyorduk. Benim iki gol atmam mutluluk verici ama takım olarak galip gelmemiz benim mutluluğumu daha da artırdı.

    "Bu yıl iki-üç maç ileride oynadım. Mevkim genelde sağ bek. Maçtan önce hocamız beni yanına çağırdı. Bana 'seni ileride oynatacağım' dedi. Birkaç taktik verdi. Yıllar önce kendisinin de orada oynadığı söyledi. Demek ki istediklerini yaptım ve sonucunu da gördük. Şu anda

    "Türkiye'deki hedefimde sadece milli takım var. Çünkü milli takımda oynuyorsan zaten iyi bir konumda oluyorsun. Eskişehir çok güzel bir şehir. Taraftarını da zaten herkes konuşuyor. Onlar bize eksra bir güç ve motivasyon sağlıyorlar.

    "Eşim maçtan üç saat önce tesislere gelmişti. Ona önde oynayacağımı söyledim. O da 'benim için bir gol at' dedi. Önde oynadığım için kafamda bir 'acaba' vardı. Nasip oldu attım. Kupa da da Altay'a karşı ileride oynadım ve iki gol attmıştım. Hocam nerede görev verirse elimden gelen herşeyi yaparım."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow