hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alex yok, Gökhan Gönül belirsiz

    Alex yok, Gökhan Gönül belirsiz
    expand

    Fenerbahçe, ligdeki zorlu Gençlerbirliği deplasmanında cezalı Alex'ten yoksun mücadele edecek, Gökhan Gönül'ün durumu belirsiz.

    Fenerbahçe, Turkcell Süper Lig'de deplasmanda Gençlerbirliği ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

    Sağ ayak kemiğinde ödem oluşan Gökhan Gönül takımla birlikte çalıştı.

    Taktik ve bireysel çalışmalarda yer alan futbolcunun durumunun iyi göründüğü, ancak Gençlerbirliği maçında oynayıp oynamayacağının son kontrollerinin ardından netlik kazanacağı açıklandı.

    Tedavisi süren Uğur Boral dışındaki bütün oyuncuların katıldığı antrenmanda, koşu, koordinasyon, istasyon ve pas çalışmalarının ardından, savunma ve hücum organizasyonları yapan sarı-lacivertlilerin, taktik ağırlıklı çift kale maçla çalışmayı tamamladıkları bildirildi.

    Son iki deplasmanda kazanamadı

    Ligde geçen hafta Antalyaspor'u yenerek yedi resmi maç sonra kazanan Fenerbahçe, ligde son iki deplasmanda galibiyet alamadı.

    Şampiyonluk yarışında rakipleriyle arasındaki puan farkının açılmaması için başkentte kazanmak zorunda olan sarı-lacivertliler, son deplasman galibiyetini 19. haftada Sivasspor'a karşı 5-1'lik skorla elde etti.

    48 puanla üçüncü sırada bulunan Fenerbahçe 21. haftada Manisaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kalıp, 23. haftada İstanbul Büyükşehir Belediyespor'a Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 2-1 yenildi.

    Muhtemel 11

    Fenerbahçe'de iki maçlık cezasını tamamlayacak kaptan Alex yine forma giyemeyecek.

    Geçen hafta tam iyileşemeden oynayan Gökhan Gönül ve Diego Lugano'nun hafif sakatlıkları sürüyor. Yine de bu oyuncuların forma giymesi bekleniyor.

    Teknik direktör Christoph Daum'un sağ kanatta Deivid-Mehmet  Topuz ikilisi arasında yapacağı tercih merak konusu. Takımla çalışmalara başlayan Özer Hurmacı maç kadrosuna alındı.

    Fenerbahçe'nin maça Volkan Demirel, Bekir, Lugano, Bilica, Andre Santos, Deivid (Mehmet Topuz), Cristian, Emre, Vederson, Özer (Gökhan Ünal), Güiza 11'i ile çıkması bekleniyor.

    Ankara 19 Mayıs Stadı'nda (13 Mart Cumartesi) saat 19.00'da başlayacak Gençlerbirliği Fenerbahçe maçını Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow