hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş'ta çifte talihsizlik

    Beşiktaşta çifte talihsizlik
    expand

    Beşiktaş'ta Mert Norbe ve İsmail Köybaşı antrenmanda sakatlandı.

    Beşiktaş, bir günlük iznin ardından Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı. Çift kale maçta sakatlanan İsmail Köybaşı ve Nobre, antrenmanı tamamlayamadı.

    Nevzat Demir tesislerinde teknik direktör Mustafa Denizli yönetimindeki antrenmana ısınma koşularıyla başlayan futbolcular, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

    Üç oyunun denendiği idmanın son bölümünde yapılan çift kale maçta İsmail Köybaşı ve Nobre sakatlanarak çalışmayı yarıda bıraktı.

    Büyükşehir Belediyespor maçında sakatlanan ve günü tedavi olarak geçiren İbrahim Toraman, Holosko, Tello antrenmana katılmazken, A2 takımda bulunan Korcan Çelikay da antrenmanda yer almadı.

    Kulüp doktoru Devrim Urgun, İbrahim Toraman'ın sol tendonunda darbeye bağlı ağrı olduğunu, Tello'nun sol kasığında darbeye bağlı ödem meydana geldiğini, Holosko'nun sağ üst baldırına aldığı darbeden oluşan ödem tespit edildiğini belirtti.

    İsmail Köybaşı'nın çift kale maçta tarak kemiğine darbe geldiğini söyleyen Urgun, Nobre'nin sol alt baldırına darbe aldığı için çalışmayı yarıda bıraktığını ifade etti.

    Urgun, Tello ile İbrahim Toraman'ın Denizlispor karşısında forma giyebileceğini diğer oyuncuların durumunun ise ciddi olduğunu söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow