hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Denizlispor-Beşiktaş maçında arbede

    Denizlispor-Beşiktaş maçında arbede
    expand

    Beşiktaş'ın, Turkcell Süper Lig'de Denizlispor'u 1-0 yendiği maçın öncesinde ve sonrasında olaylar çıktı.

    Maç öncesinde bileti olmayan bir grup Beşiktaş seyircisi, Atatürk Stadı'na girmek istedi. Stat kapılarını zorlayan Beşiktaşlılara Çevik Kuvvet copla müdahale ederek dağıttı.

    Maçın bitiş düdüğünün ardından, bu kez iki takım taraftarları arrasında kavga çıktı.

    Kapalı alt tribündeki siyah-beyazlı taraftarlar, kendilerini selamlayan teknik direktör Mustafa Denizli ile saha içinde fotoğraf çektirmek istedi. Aynı bölgede bulunan yedi-sekiz kadar Denizlisporlu fanatik taraftar, konuk ekibin taraftarlarına saldırdı.

    Lig TV kameramanının tripoduyla Beşiktaşlılara vurmaya çalışan Denizlisporlulara, Çevik Kuvvet engel olmaya çalıştı. Bu sırada evsahibi ekibin bir grup taraftarı da tribünlerdeki koltukları kırdı. Polis olayları güçlükle yatıştırdı.

    Stadın dışına çıkartılan taraftarların gerginliği burada da devam etti. Polis, uzun süre Denizli Atatürk Stadı'nın çevresindeki ara sokaklarda da tertibat aldı.

    Maç öncesinde Beşiktaş kafilesini Atatürk Stadı'na getiren otobüse taşlandı. Siyah beyazlı kafileyi maçın başlamasına 1.5 saat kala stada getiren otobüs, giriş sırasında bazı Denizlisporlu taraftarların saldırısına uğradı.

    Emniyet güçlerinin yoğun önlemlerine rağmen yaşanan olayda Beşiktaşlı futbolcular herhangi bir zarar görmedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow