hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bursaspor'dan "maça formayla gelin" çağrısı

    Bursaspordan maça formayla gelin çağrısı
    expand

    Bursaspor yönetimi, taraftarları Denizlispor maçına formayla gelmeye çağırdı.

    Bursaspor'un "Bursastore" mağazalarından sorumlu yöneticisi Selçuk Eren, yeşil-beyazlı taraftarların Manisapor maçında yaptığı "atkı şov"un herkesi büyülediğini söyledi.

    Denizlispor maçında taraftarların, atkılarının yanı sıra Bursaspor formalarını da giyerek tribüne gelmelerini beklediklerini belirten Eren şunları kaydetti:

    "Taraftarlarımız sağolsunlar atkılarını alıp maça gelerek inanılmaz bir şov yaptılar. Biz bu hafta taraftarlarımızdan atkılarının yanı sıra Bursaspor formalarını giyerek Atatürk Stadı'ndaki yerlerini almalarını istiyoruz.

    "Pazartesi akşamki karşılaşma tüm Türkiye'nin merakla izlediği bir mücadele olacak. Bu karşılaşmada taraftarlarımızın stadyumu tamamen yeşil-beyaz renge boyamalarını bekliyoruz. Geçtiğimiz hafta sonu kapalı ve VIP tribününde atkıların az olduğu gördük.

    "Bu karşılaşmada tüm taraftarlarımızın atkılarını ve formalarını giyerek lider takımımızı desteklemelerini bekliyoruz. Bursastore mağazalarımızda dört çeşit formamız bulunmakta. Ayrıca yazlık atkılarımızda değerli taraftarlarımızın beğenisine sunuldu.

    "Biliyoruz ki taraftarlarımız zirvedeki Bursaspor'umuzu coşkuyla ve centilmence en güzel şekilde destekleyerek takımlarına en büyük katkıyı sağlayacaktır."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow