hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hakeme sallayan Guardiola'nın başı dertte

    Hakeme sallayan Guardiolanın başı dertte
    expand

    İspanya'da Hakem Teknik Komitesi, Almeria-Barcelona maçı sonrasında hakem hakkında kullandığı ifadelerden dolayı Barcelona teknik direktörü Pep Guardiola hakkında suç duyurusunda bulundu.

    La Liga'da 6 Mart'ta oynanan ve 2-2 sonuçlanan Almeria-Barcelona maçının 26. dakikasında bir pozisyona ısrarlı itirazlarından dolayı hakem Clos Gomez tarafından oyundan atılan Guardiola'nın cezalandırılması isteniyor.

    Hakem Teknik Komitesi, Gomez ve yardımcısını "yalancılıkla" suçlayan Guardiola hakkında, Futbol Rekabet Komisyonu'na suç duyurusunda bulundu.

    Barcelona teknik direktörünün, dört gün içinde yazılı olarak ifadesini Rekabet Komitesi'ne ulaştırmak zorunda olduğu bildirildi.

    Barcelona'nın, Guardiola'nın bir maçlık cezasını temyiz için yaptığı başvurunun reddedilmesinden sonra bir açıklama yapan genç teknik adam, "görüntüleri görünce neden tribüne gönderildiğimi anlayabiliyorum ve kendimi böyle görmek hoşuma gitmedi. Ancak birisi yalan söylerse onlara itiraz etmelisiniz. Hakemler maç raporunda yalan söyledi ve etmediğim lafları raporlarına yazdı" demişti.

    Almeria-Barcelona maçının hakemi Carlos Clos Gomez, raporunda Guardiola'ya kendisine ayrılan bölgenin dışına çıktığı ve dördüncü hakeme bağırarak el hareketleri yaptığını yazmıştı.

    Hakemin raporunda Guardiola'nın, "kararlarınız yanlış. Hiçbir şeyden anlamıyorsunuz" dediği yazılmıştı.

    İspanya Futbol Federasyonu da Pep Guardiola'nın hakemleri suçlayan açıklamalarını inceleyecek.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow