hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mourinho: "Bugün özel olan Inter'di"

    Mourinho: Bugün özel olan Interdi
    expand

    Eski takımı Chelsea'yi Şampiyonlar Ligi'nden eleyen Inter'in teknik direktörü Jose Mourinho, "bugün özel olan Inter takımıydı" dedi.

    Inter Milan, Chelsea'yi iki maçta da yenerek Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yükseldi.

    Jose Mourinho'nın yeni takımı eski takımını 2-1 ve 1-0'lık skorlarla saf dışı bırakırken, aradaki fark skorun gösterdiğinden çok daha fazlaydı.

    Mourinho, Inter'in Stamford Bridge'de 1-0 kazandığı rövanş maçında taktiksel olarak Chelsea menajeri Carlo Ancelotti'ye büyük üstünlük sağladı.

    Portekizli teknik adam, "onları aklını karıştırmak istedim ve akılları karıştı. (Branko) Ivanovic ve Yuri (Zhirkov) ileri çıkmak veya geride kalmak konusunda bocalayıp durdu ve bu onlara ciddi sorun yarattı. Chelsea sinirlendi çünkü daha iyi olan Inter'di" dedi.

    Mourinho, Chelsea'yi şansla değil mükemmel bir takım oyunuyla hak ederek elediklerini söyledi.

    Chelsea'de görev yaptığı dönemde kendisine "Özel Kişi" lakabını takan Mourinho, "bugün Chelsea için özel kişi değildim ama Inter takımı özeldi. Bugün onların düşmanıydım, hayat böyle işte" dedi.

    Porto'da Şampiyonlar Ligi, Chelsea'de İngiltere ve Inter'de İtalya şampiyonlukları yaşayan Mourinho, Chelsea'yi Stamford Bridge'de yenmenin kupayı kazanmaya eşdeğer olup olmadığı sorusuna, "umarım en büyük başarımı daha kazanmamışımdır" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow