hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Polat: "Bursaspor'un şansı herkes kadar"

    Polat: Bursasporun şansı herkes kadar
    expand

    Galatasaray kulübü başkanı Adnan Polat, şampiyonluk yarışında herkes kadar Bursaspor'un da şansı olduğunu söyledi.

    Galatasaray kulübü başkanı Adnan Polat, Doğan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.

    Kongre öncesi kulüp üyeleri ve işadamları ile görüşmek için Bursa'ya giden Polat, "Bursaspor'un bulunduğu yer tesadüf değil" dedi.

    Toplantı sonrasında DHA'nın sorularını yanıtlayan Adnan Polat, "kongreyle ilgili çalışıyoruz. Bursa'daki Galatasaraylıları bilgilendirmek için geldim. Yapılanları ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Kısaca, kongre üyelerine son resmi göstermeye çalışıyoruz" dedi.

    Şampiyonluk yarışındaki rakiplerinden Bursaspor'u değerlendiren Polat, "çok iyi gidiyorlar. Çok başarılı buluyorum. İyi futbol oynuyorlar. Başkan İbrahim Yazıcı kulübü iyi yönetiyor, teknik direktör Ertuğrul Sağlam da takımı iyi motive ediyor. Aldıkları neticeler ve bulundukları yer tesadüf değil.  Şampiyon neden olmasınlar" diye konuştu.

    Ligde bitime dokuz hafta kaldığını belirten Polat, "27 puan var. Galatasaray var, Fenerbahçe var, Beşiktaş var. Çok kolay bir dokuz hafta olmayacak. Herkes kadar Bursaspor'un da şansı var" dedi.

    Adnan Polat, yakalandığı pankeras kanseri nedeniyle hastanede tedavi gören Galatasaray'ın eski başkanı Özhan Canaydın'ı da ziyaret etti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow