hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Galatasaray'a karşı özel önlem yok

    Galatasaraya karşı özel önlem yok
    expand

    Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş, Galatasaray maçında özel önlemler almayı düşünmüyor.

    Kendi oyun anlayışlarını sahaya yansıttıkları taktirde rakibi yenecekleri söyleyen Güneş, maça yine üç hücum oyuncusuyla çıkacak.

    Tecrübeli teknik adamın en büyük sıkıntısı ise savunmada yaşanan sakatlıklar.

    Gaziantepspor maçında sakatlanan Ferhat Galatasaray'a karşı forma giymeyecek, stoperler Egemen ve Song'un ise durumlarının iyi olduğu ve sağlık heyetinin iki futbolcuyu da maça hazır hale getirmek için yoğun çaba harcadığı öğrenildi.

    Maça gelen taraftarlara güzel futbol izlettirmek istediklerini söyleyen Güneş, "kendi oyun anlayışımızı sahaya yansıttığımız takdirde yenemeyeceğimiz takım yok. Buna Galatasaray da dahil" diye konuştu.

    Teofilo ilk 11'de!

    Teknik direktör Güneş, taktik ağırlıklı antrenmanda Kolombiyalı futbolcu Teofilo'yu, Alanzinho ve Umut Bulut ile birlikte 11'de denedi.

    Sakatlığı bulunan Ömer Aysan'ın yerinde savunmanın sağında Serkan'ı görevlendiren Güneş, Ceyhun, Colman ve Selçuk'tan oluşacak kalabalık orta sahayla rakibin etkili hücum oyuncularını ileride durdurmayı planlıyor.

    Cale: "Görevden kaçmam"

    Geçtiğimiz haftaki Gaziantepspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmayan Hırvat futbolcu Cale, bunun kendisini daha da hırslandırdığını söyledi.

    Görevden hiçbir zaman kaçmayacağını belirten Cale, "eğer yedek kalmışsam bunun bir nedeni vardır. Hocam diğer arkadaşlara görev verdi. Çok çalışıp formamı yine geri alacağım. Galatasaray maçında da görev yapmam halinde elimden geleni yapacağım. Herkes gibi benim de kendime göre hedeflerim var ve bu hedeflerime ulaşmak için ne gerekiyorsa yapacağım" dedi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow