hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sağlam: "Yüksekte rüzgar sert esiyor"

    Sağlam: Yüksekte rüzgar sert esiyor
    expand

    Bursaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, "sırtımıza binen yükü biliyoruz ama o yükü taşıyacak gücümüzün olduğunu herkese söylüyoruz" dedi.

    Sağlam, Özlüce tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Bursaspor'un 14 yıl sonra liderliğe yükselmesinin, tüm Bursalıları ve Bursaspor'u sevenleri çok mutlu ettiğini söyledi.

    "Bugün burada olmak bizim için önemli, ama sezonu bizi mutlu edebilecek, taraftarlarımızın beklentilerini karşılayacak yerde bitiremedikten sonra bugünkü başarının hiçbir anlamı yok" diyen Sağlam, bulundukları yeri sezon sonuna kadar korumak için yoğun çaba harcayacaklarını vurguladı.

    Sağlam, uzun vadeli hedefler belirlemediklerini, sadece bir sonraki maçı düşündüklerini belirterek, şu anda sezon sonunda ligdeki konumlarını değil, sadece önlerindeki Denizlispor maçından üç puan almayı düşünmeleri gerektiğini ifade etti.

    Taraftarların Manisaspor maçındaki atkı şovunun tüm Türkiye tarafından beğenildiğine de değinen Sağlam, taraftarlara, 22 Mart Pazartesi günü oynanacak Denizlispor maçına, atkılarının yanı sıra Bursaspor formalarıyla gelmeleri çağrısında bulundu.

    Sağlam, Denizlispor'un, kadro kalitesi ve sergilediği futbolla ligde şu anki konumunu hak etmediğini belirterek, "Pazartesi akşamı çok ciddi bir rakiple karşılaşacağız. Maça iyi hazırlanıp, maçta da 90 dakika boyunca iyi mücadele edip, bizi zirvede tutacak çok önemli üç puanı alabilmek adına yoğun çaba sarf edeceğiz. Sahada, rakibe çok ciddi saygı göstererek mücadele edeceğiz" dedi.

    "Yüksek yerde rüzgar sert ediyor"

    Ertuğrul Sağlam, hiçbir maçın oynamadan kazanılmadığına dikkati çekerek şunları söyledi:

    "Şu an lideriz ve altımızdaki takımların hedef takımı halindeyiz. Hepsi bizi aşağı indirmeye çalışacaklar. Bugünden sonra işimiz kolay değil. Yüksek yerde, rüzgar sert esiyor. O yüzden bulunduğumuz yerin sorumluğunu biliyoruz ve bunun farkındayız.

    "Sorumluluğun bilincinde insanlar olarak Allah'a şükür bu yükün altından kalktık. Sırtımıza binen yükü biliyoruz, ama o yükü taşıyacak gücümüzün olduğunu herkese söylüyoruz."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow