hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Tüfekle oynarken annesini vurdu" iddiası

    Tüfekle oynarken annesini vurdu iddiası
    expand

    Adana'da bir kadın pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

    "Silahçılık oynarken vurdum" diyen 12 yaşındaki oğlu ise polis gözetimine alındı. Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesinde oturan Dilek A. (42) ağır yaralı olarak Başkent Üniversitesi Yüreğir Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

    Yaralı kadın, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olaydan sonra hastaneye gelen kadının yakınlarına bir süre ölüm haberi verilmedi.

    Olay yerine giden polis ekiplerini karşılayan 12 yaşındaki A.A, "olayı kendisinin gerçekleştirildiğini" belirterek, pompalı tüfeği teslim etti.

    Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin görüştüğü küçük çocuğun, "Kanepenin altında babamın pompalı tüfeğini buldum. Silahçılık oynuyordum. O sırada birden patladı" dediği öğrenildi.

    Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürülen A.A ile diğer ev sakinlerinin ellerinde barut kalıntısı araştırdı.

    Küçük çocuğun, sabaha kadar Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu uzmanının eşliğinde, polis gözetiminde kalacağı bildirildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow