hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seri cinayet zanlısı böyle yakalandı

    Seri cinayet zanlısı böyle yakalandı
    expand

    İzmir'de birer gün arayla işlenen 3 cinayetin şüphelisi olarak Muğla'nın Bodrum ilçesinde kaldığı pansiyona yapılan baskınla yakalanan Hamdi Ayri'nin yakalanışı, MOBESE kameralarınca da kaydedildi.

    Muğla Emniyet Müdürlüğü'nden dün saat 18.00'de bazı basın mensuplarına verilen görüntülerde, şüpheli Hamdi Ayri'nin bulunduğu pansiyona özel hareket timlerinin desteğinde yapılan ve yaklaşık 15 dakika süren operasyonda kısa sürede gözaltına alındığı ve polisler tarafından hızlı adımlarla araca bindirilmesi yeralıyor.

    Seri cinayet şüphelisi Hamdi Ayri, polisteki sorgusunun tamamlanmasının ardından Adliye'ye sevk edildi.

    Cumhuriyet Savcısı'nın karşısında da susma hakkını kullanarak hiçbir soruya yanıt vermeyen Hamdi Ayri, daha sonra tutuklanma istemiyle nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.

    Bu sırada açıklama yapan Hamdi Ayri'nin avukatı Lütfü Aksu, "Ben Baro tarafından görevlendirildim. Kendisi savcılıkta da susma hakkını kullandı. Savcılıkca üç olayla ilgili toplam 100'e yakın soru soruldu. Ancak 'Kimlik bilgileri gibi zorunlu olanlar haricindekilere cevap vermeme hakkımı kullanmak istiyorum' karşılığını verdi" dedi.

    Şüpheli Hamdi Ayri, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemede hakim karşısında da susma hakkını kullandı.

    Hamdi Ayri, 'birden fazla kişiyi öldürmek ve toplumda infial yaratmak' suçlamasıyla tutuklanıp Buca Cezaevi'ne gönderildi. Ayri'nin birkaç gün tek başına karantinada tutulacağı daha sonra F Tipi Cezaevi'ne sevk edilebileceği öğrenildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow