hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    KKK, subay ve astsubay alacak

    KKK, subay ve astsubay alacak
    expand

    Kara Kuvvetleri Komutanlığı muvazzaf subay ve astsubay ihtiyacını karşılamak üzere personel alımı yapacağını duyurdu.

    Kara Kuvvetleri Komutanlığının sitesinden yapılan açıklamada  2010 yılı Muvazzaf / Sözleşmeli subay temini için en az dört yıllık örgün öğrenim yapan ve yüksekokul mezunlarının başvurularını www.kkk.tsk.tr web adresinden 10 Ağustos 2010 saat 17.00’a kadar yapabilecekleri bildirildi.

    Muvazzaf / Sözleşmeli Subay alımı için başvuran adaylardan uygun görülenler 22 Ağustos 2010 tarihinde saat 10:00'da çeşitli sınav merkezlerinde yapılacak.

    Yine aynı sizeden yapılan açıklamada 2010 yılı Muvazzaf astsubay ihtiyacını karşılamak amacıyla, en az iki yıl süreli meslek yüksekokulu veya dört yıl süreli fakülte/yüksekokul mezunları arasından sınavla erkek personel alınacağı duyuruldu.

    Muvazzaf astsubaylık için başvurmak isteyenlerin de yine muvazzaf  / sözleşmeli subaylar adayları gibi 21 Haziran 2010 tarihinden, 10 Ağustos  2010 saat 17.00’a kadar www.kkk.tsk.tr internet adresinden başvurması gerekiyor.

    Başvurusu kabul edilen muvazzaf astsubay adayları ise 22 Ağustos 2010 tarihinde saat 15.00'te çeşitli merkezlerde sınava girecek.

    Subay başvurusuyla ilgili detaylar için buraya tıklayın

    Astsubay başvurusuyla ilgili detaylar için buraya tıklayın
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow