hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Alkollü sürücü dehşeti: 1 polis şehit

    Alkollü sürücü dehşeti: 1 polis şehit
    expand

    Antalya'da alkollü sürücünün kullandığı otomobil polis aracına çarptı. Kazada, yola savrulup kullandığı aracın altında kalan polis memuru şehit oldu; biri polis 3 kişi de yaralandı.

    Kaza, gece saat 01.00 sıralarında Hürriyet Caddesi'nde meydana geldi.

    Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Oto Hırsızlık Büro Amirliği'nde görev yapan evli ve 2 çocuk babası polis memuru Hüseyin Yalçın Soylu yönetimindeki 07 DT 801 plakalı sivil polis aracına, aynı yönde seyreden 35 yaşındaki Uğur Kara yönetimindeki 07 DG 077 plakalı otomobil arkadan çarptı.

    Çarpmanın etkisiyle kontrolden çıkan polis aracı, biri bisikletli 20 yaşındaki Yusuf Arslan ve 19 yaşındaki Mehmet Demir'i altına aldı.

    Otomobil, tali yolda bir süre ilerledikten sonra durabildi. Kazada, yola savrulup kullandığı otomobilin altında kalan sürücü polis memuru Hüseyin Yalçın Soylu ile görev arkadaşı Yaşar Demirel ve Yusuf Arslan ve Mehmet Demir yaralandı.

    Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan Yaşar Demirel, telsiz anonsuyla yardım istedi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve ambulans sevk edildi.

    Durumu ağır olan polis memuru Soylu Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne, Yusuf Arslan ve Mehmet Demir ise Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

    Tedaviye alınan yaralılardan polis memuru Hüseyin Yalçın Soylu, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Mesai arkadaşlarının şehit olduğunu öğrenen polisler büyük bir üzüntü yaşadı.

    115 promil alkollü çıktı

    Kazadan yara almadan kurtulan diğer aracın sürücüsü Uğur Kara gözaltına alındı. Yapılan kontrollerde, Kara'nın 115 promil alkollü olduğu belirlendi. Kazaya karışan araçlar da çekici yardımıyla otoparka çekildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow