hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bayramlaşmada açık mikrofon krizi

    Bayramlaşmada açık mikrofon krizi
    expand

    Siyasette bayram görünürde bayram tadında geçti. Ama bir de o görüntünün arka planı var, mikrofonların unutulduğu anlar. CHP heyeti AK Parti'ye gitti, sohbet güzeldi. Kapıya kadar geçirildiler. Ama sonra AK Parti heyeti kendi içinde CHP'yi konuştu. Daha doğrusu eleştirdi. O sözler de açık unutulan mikrofonlara kadar ulaştı. Sadece AK Parti değil CHP ile MHP de arkadan konuştu. İki muhalefet partisi biraraya gelince gündemleri iktidar oldu.

    Siyasi bayramlaşmalar bayram tadında başladı.

    Partilerarası yaşanan üslup gerginliğinin hemen ardından biraraya gelmelerine rağmen. Kameraların önünde siyasette polemiğe bayram molası verildi.

    MHP lideri ile Başbakan arasındaki o söz düellosu bu kadarla geçiştirildi.

    CHP ile iktidar arasında yaşanan yeni anayasa tartışması da yine konu uzamadan iyi niyet temennileri ile kapatıldı.

    Birbirlerine karşı naziktiler ama kabul bitti, CHP'liler gitti. Sonra AK Parti heyeti kendi içinde mikrofonları unutup kısa bir CHP değerlendirmesi yaptı.

    AK Parti'yi ziyarette eleştirilerinin dozunu hafif tutan CHP ve MHP de birbirleri ile bayramlaşırken iktidardan dert yandılar.

    MHP-Demokrat Parti buluşması da sıkıntılı geçti. MHP'li Osman Durmuş'un gafı üzerine ziyaret çok hızlı sonlandırıldı.

    Siyasette bayramlaşma sadece partiler arasında değildi. Kendi içlerinde de bayramlaştılar. CHP'de bir süre önce gerginlik yaşayan taraflar da biraraya geldi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow