hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Monopoly'de Giresun-İstanbul çekişmesi

    Monopolyde Giresun-İstanbul çekişmesi
    expand

    Türkiye’nin dört bir yanından şehirlerle oluşturulacak Monopoly Türkiye’de hangi şehirlerin yer alacağı tüm Türkiye’nin oylarıyla belirleniyor. Son haftalara girilen oylamada Giresun ile İstanbul çekişiyor.

    Monopoly Türkiye heyecanında son haftalara girildi! Türkiye’deki şehirlerin kıyasıya rekabetinde Giresun ile İstanbul çekişmesi heyecanla izleniyor.

    81 şehir arasında yaşanan büyük yarışta, günde ortalama 15 bin kişi  www.turkiyeoyveriyor.com adresine girerek kendi şehri için oy veriyor.

    Dünyada 106 ülkede oynanan, 40 ayrı dilde üretilen ve “dünyanın en popüler kutu oyunu” olma özelliğini kimseye kaptırmayan Monopoly’nin, yeni versiyonu Monopoly Türkiye için 11 Ocak’ta başlayan halk oylamasında yarış ara vermeden devam ediyor.

    Kıyasıya bir rekabetin yaşandığı oylamada Giresun; Eskişehir, İzmir ve Ankara’yı geçerek 2. sıraya yerleşti ve İstanbul’a karşı birincilik mücadelesi veriyor.

    İstanbul ve Giresun’un ardından Eskişehir’in 3, İzmir’in 4 ve Ankara’nın 5. sırada yer aldığı ve İller arasında büyük rekabetin yaşandığı oylama 28 Şubat’a kadar devam edecek.

    Oylamanın başlamasından bu ana kadar şehrini Monopoly Türkiye oyun alanına sokmak için her yaştan on binlerce kişi   www.turkiyeoyveriyor.com’ a girerek oy kullandı. Heyecanın doruğa ulaştığı Monopoly Türkiye yarışmasında yerel yönetimler de kentlerini desteklemek için ayrıca çaba sarf ediyorlar.

    Monopoly’nin üreticisi Hasbro’nun Pazarlama Müdürü Arzu Çeltekoğlu, “Monopoly Türkiye oyununu tek tek şehirlerimizin tanıtımı için ciddi bir fırsat olarak görüyoruz” derken oylama hakkında: “Monopoly Türkiye’de 22 şehrimiz fotoğraflarıyla oyun alanı üzerinde yer alacak. Kendi şehrinin oyun alanında yer almasını isteyen herkes oylarıyla bunu sağlayabilir. Bu heyecanlı yarışta herkesi oy kullanmaya çağırıyoruz” şeklinde konuştu.

    Oylamanın son 4 gününde sonuçlar ziyaretçilerle paylaşılmayacağı için heyecan doruklara çıkacak ve hangi 22 şehrin oyunda yer alacağı ile sıralamaları Ağustos 2010’da oyunun satışa sunulmasıyla birlikte gün ışığına çıkacak. Oy kullanarak şehrini destekleyenlerden şanslı olanlar ise herkesten önce Monopoly Türkiye oyununa sahip olma fırsatı elde edecekler.





    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow