hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarkan ve Sibel Can'ın akülü araba keyfi

    Tarkan ve Sibel Canın akülü araba keyfi
    expand

    Moskova'ya gitmek üzere Atatürk Havalimanı'na gelen Tarkan ve Sibel Can, akülü arabayla uçağın kapısına kadar götürüldü.

    Türkiye'nin ünlü pop sanatçısı Tarkan ile Türk Sanat Müziği  sanatçısı Sibel Can özel bir konser vermek için Moskova'ya gitti.

    Tarkan ve Sibel Can Atatürk Havalimanı'nda isteyen yolculara özel hizmet veren Prime Class servisi görevlilerinin kullandığı akülü araba ile uçağın kapısına kadar gitti. Tarkan ve Can yol boyunca kendilerini tanıyan hayranlarına el salladı.

    THY'nin tarifeli uçağıyla Moskova'ya hareketlerinden önce Atatürk Havalimanı'nda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tarkan, Sibel Can ile konser vermek için Moskova'ya davet edildiklerini belirterek, "Özel bir konsere gidiyoruz. İkimizi de istediler. Harika olacak. Konser öncesi Kızıl Meydan'da gezeceğiz. Konsere paslaşarak çıkacağız" diye konuştu.

    Tarkan, yeni albüm çalışmalarının sorulması üzerine de "Yeni albüm harika durumda. Çok keyifli, çok tatlı bir albüm, çok sıcak. Ben tarih vermek istemiyorum, ama sıcaklara yetişecek yani. Belki sürpriz bile olabilir" dedi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow