hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    2017'nin en iyi ücretsiz Android oyunları

    2017nin en iyi ücretsiz Android oyunları
    expand

    Akıllı telefonlar artık çok etkileyici oyunlara ev sahipliği yapan platformlara dönüştüler. Android kullanıcıları da oyunlara büyük ilgi gösteriyor ve Android oyun pazarı büyük bir hızla gelişiyor. 2017’da Android için çok etkileyici oyunların piyasaya çıktığını gördük.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bunların önemli bir kısmı da ücretsiz oyunlarda oluşuyor. İşte, 2017'nin ilk yarısında karşımıza çıkan en iyi ücretsiz mobil oyunlar:

    battle of

    The Battle of Polytopia

    Civilization gibi detaylı strateji oyunlarının sadece PC'lerde oynanabileceğini düşünüyorsanız, The Battle of Polytopia sizi çok şaşırtacak. Civilization severlerin, aynı kalitede bir strateji oyununu Android cihazlarında oynamasına imkan tanıyan oyun kolay bir oyun da sayılmaz. Oyundaki detayları öğrenmek, oyuna alışmak için biraz zaman harcamanız gerekecek. Oyunun konusu ise Civilization'dan bildiğimiz gibi, tarihin ilk dönemlerinde bir kabileyi alarak onu uzay çağında bir medeniyet olarak geliştirmeye çalışıyorsunuz ancak bu hiç kolay bir iş değil çünkü yaşadığınız dünyada sayısız tehlike ve düşman bulunuyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2

    Does Not Commute

    Android'in en çok ilgi toplayan oyunlarından birine dönüşmek üzere olan Does Not Commute, ekrana giren bir aracı, diğer araçlarla çarpışmadan ekranın diğer ucundan çıkarmayı hedefliyor. Bir tür trafik polisi gibi hareket etmeniz gereken oyunda küçük bir kasabadaki trafiği kontrol ediyorsunuz. Bölümler ilerledikçe kasabadaki araçların sayısı ve hızları da artıyor, dolayısıyla işiniz de zorlaşıyor. Ancak oyunu elinizden bırakmakta zorluk çekebilirsiniz.

    3

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Super Stickman Golf 3

    Golf oyunu Türkiye'de çok tanınmıyor olsa da bu onun keyifli bir oyun olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Golf oynamak için çevrenizde pistler bulamayabilirsiniz ama akıllı telefonunuz cebinizdeyken en heyecanlı golf pistlerine ulaşabilirsiniz. Super Stickman Golf serisinin üçüncü oyununda golf mecrası daha hızlı şekilde devam ediyor. Ekran üzerindeki dokunmatik tuşlarla atış yönünüzü ve şiddetinizi ayarlayarak, minik golf topunuzu engellerle dolu golf pisti boyunca deliğe ulaştırmanız gerekiyor. Etkileyici bir zeka ve bulmaca oyunu olarak Super Stickman Golf 3 bu yılın ilgi toplayan oyunları arasında yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    4

    Orbit

    Yer çekimini kullanarak uzay boşluğunda dolaşan minik gezegenleri bir hizaya sokmaya çalıştığınız bu minik bulmaca oyunu, cep telefonunu saatlerce elinizden bırakamayacağınız bir bağımlılık yaratabilir. Merkezkaç kuvvetini ve kütle çekim kuvvetlerini doğru kullanarak gezegenlere müdahale edebildiğiniz oyunda bölümler ilerledikçe kontrol etmeniz gereken gezegenlerin sayısı ve boyutları da artıyor, işler hızla karışıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    5

    Magic Touch: Wizard for Hire

    6

    Looty Dungeon

    Loot, loot, loot... Loot meraklılarını mutluluktan ağlatacak olan bu mobil oyunda kahramanlarınızı tehlikelerle dolu zindanlara ve mağaralara sokup düşmanlarla savaşıyor, yendiğiniz düşmanlardan düşen ve keşfettiğiniz zindanlarda bulduğunuz yeni ekipmanlar ve silahlarla karakterlerinizi güçlendirip yeni zindanlara dalıyorsunuz. Sonsuz bir döngüde devam eden bu oyun, RPG ve loot seven oyuncuların telefonlarından hiç eksik olmayacak.

    7

    Perchang

    Elinizden bırakamayacağınız bu oyunda, farklı görevleri yerine getirmek için, farklı mekanik parçaları çalıştırarak bilyeleri doğru noktalara ulaştırmak için uğraşacaksınız.  Son derece sürükleyici ve ilerleyen seviyelerde beyin yakan bir oyunla karşı karşıya olduğunuzu unutmayın. Oyunun biraz klasik Lemmings oyununu hatırlattığının da altını çizelim.

    Galaxy S8 düşmelere karşı ne kadar dayanıklı?

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow