hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İyi ki Doğdun Elvis

    İyi ki Doğdun Elvis
    expand

    O rock'n roll'un efsanevi kralı. Yıllar geçse de hiç unutulmayacak bir isim. Elvis Presley'in bugün 76. doğum günü.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Elvis Presley'in doğum günü şerefine, hayranlarının Türkiye'de oluşturduğu resmi hayran topluluğu olan “Elvis İs İn İstanbul Now”un düzenlediği organizasyonla hayranlar bu gece Beyoğlu’ndaki Olimpia Event Hall’de eğlenecek.

    Arif Kavaklı, Cihan May ve Melih Şengül izleyenlere Elvis’in 50’li, 60’lı ve 70’li yıllardaki performanslarını o dönemlere uygun özel dikim veya bizzat Elvis’in kostümlerini üretenlerden temin edilmiş birebir orijinal kostümlerle canlandıracaklar.
    Ayrıca dev ekranda bu gece için özel hazırlanmış  non-stop video showlar, en son Elvis re-mixleri ve Elvis’in en sevilen dans parçaları ile Rock’n Roll Kralı Elvis Presley’in doğum gününü tüm Elvis severler beraber kutlayacak.

    Elvis severler etkinliği kaçırmasın.
    Türk Elvis hayranlarının toplanacağı parti saat 21:00’de başlıyor. Giriş fiyatı ise 20 TL.


    Adam Freeland

    Indie rock'tan techno'ya oradan drum n' bass ve electro'ya uzanan cesur seçimleri ile Grammy ödülüne de aday gösterilen dj ve prodüktör Adam Freeland, 7 Ocak Cuma gecesi İndigo’da pikapların başına geçiyor.
    Saat 23:00’de başlayacak gecenin bilet fiyatları ise tam 28,50 TL. öğrenci:18,50 TL.

    Portecho
    Portecho ismiyle ilk albümlerini 2006’da “Undertone” ismiyle yayınlayan Tan Tunçağ ve Deniz Cuylan yaptıkları müzikle ilk günden beri dikkatleri üzerlerine çekmişti.
    Türkiye’de ve Avrupa’da birçok performans gösteren Portecho, 7 Ocak Cuma gecesi Babylon sahnesinde olacak.
    Saat 23:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 33,50 TL.

    Gripin
    Türk Rock müziğinin en başarılı performans gruplarından biri olan ve son albümleri “M.S. 05.03.2010” ile yeniden büyük beğeni toplayan Gripin, 7 Ocak Cuma akşamı Ooze Venue’de İzmirli hayranlarının karşısına çıkıyor.
    Saat 23:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 28,50 TL.

    The Bug
    Sıra dışı müziğiyle kendisine büyük bir hayran kitlesi edinmiş İngiliz müzisyen, prodüktör ve gazeteci Kevin Martin’in müzikal projesi The Bug’ı 7 Ocak Cuma akşamı Ghetto’da İstanbul seyircisinin karşısına çıkaracak.
    Saat 22:30’da başlayacak gecenin bilet fiyatı ise 23 TL.

    Jozi Levi Brazil Project
    Brezilya müziği ve samba denince ilk akla gelen isimlerden Jozi Levi’nin kurmuş olduğu “Jozi Levi Brazil Project“ grubu 7 Ocak Cuma gecesi Hayal Bistro’da müzikseverlerin karşısına çıkıyor.
    Saat 00:00’da başlayacak konserin bilet fiyatı ise 28,50 TL.

    Teoman
    Türk rock müziğinin en başarılı besteci, söz yazarı ve yorumcularından Teoman, 7 Ocak Cuma akşamı Jolly Joker Balans sahnesinde. Saat 22:00’de başlayacak gecenin bilet fiyatları ise 56 TL. VIP 110 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Shantel
    Disko Partizani albümü ile çok beğenilen Shantel; Goran Bregoviç, Boban Markoviç, The Rootsman, Fanfare Ciocarlia gibi isimleri bir araya getirdiği setleriyle ayaklarınızı yerden kesecek bir performans için 8 Ocak Cumartesi gecesi Babylon'da.
    Size sınırsız dans vaat eden Shantel'in performansı saat 23:00’de başlayacak, gecenin bilet fiyatı ise 39 TL.

    Melis Danişmend
    Önceleri üçnoktabir ile müzik yapan, grubun dağılmasının ardından solo albüm çalışmalarına başlayan Melis Danişmend, Kasım ayında yayımlanan "Daha Az Renk" adlı albümünün ilk konseriyle 8 Ocak Cumartesi akşamı Salon’da.
    Danişmend’in akustik gitar ve piyanonun ağırlıkta olduğu yeni şarkılarını dinleyicileriyle paylaşmaya hazırlandığı konseri saat 22:30’da başlıyor. Konserin bilet fiyatları ise tam: 28 TL. öğrenci: 17 TL.

    Black Stobe
    2004 yılında başlayan prodüksiyon ve remixlerle yıldızı parlayan grup şimdilerde dünyanın hemen her yerinde büyük sükse sahibi olan, özellikle ilginç giyim tarzı ve aksesuarlarıyla dikkat çeken büyük isim Arnaud Rebotini grubun beyni niteliğini sürdürmeye devam ediyor.
    Black Stobe, 8 Ocak Cumartesi gecesi İndigo kabininde…
    Saat 23:00’de başlayacak gecenin bilet fiyatları tam 28,50 TL. öğrenci:18,50 TL.

    Pain of Salvation

    Progresif rock müziğin en iyi isimlerinden İsveç`li grup Pain Of Salvation, Ankara ve İstanbul`da iki konser vermek üzere Türkiye`ye geliyor.
    1984 yılında vokalist, gitarist ve söz yazarı Daniel Gildenlow tarafindan kurulan grup, yoğun gitar tınıları, geniş vokal yelpazesi, hızlı ve yavaş partisyonlar arasında ani geçişleri ve yoğun senkopları ile karakterize ediliyor.
    8 Ocak Cumartesi Ankara Saklıkent’te sahne alacak grup, 9 Ocak Pazar günü ise İstanbul`da Jolly Joker Balans`ta müzik severlerin karşısına çıkıyor.


    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow