hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Nick Warren yeniden İstanbul'da

    Nick Warren yeniden İstanbulda
    expand

    Dünyanın en tanınan ve en başarılı house Dj’lerinden biri olan İngiliz asıllı Nick Warren, 26 Şubat Cumartesi gecesi İstanbul’da olacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Eğlenceli ve harika setleriyle bilinen Nick Warren, dans pistlerini gerçekten iyi tanıyan bir DJ olarak, şu zamana dek çok büyük kabalıklara müziğini sevdirmeyi başardı. Dünya turlarında Türkiye’yi de ihmal etmeyen DJ yeniden Türk müzikseverlerle buluşuyor.

    Elektronik müzik severlerin kaçırmaması gereken bu etkinlik 26 Şubat Cumartesi Beyoğlu The Hall sahnesinde gerçekleşecek.

    John Digweed, Sasha ve Dave Seaman gibi house ve elektronik müziğin devleri arasında gösterilen çok önemli bir isim. Trance tarzından progressive trance ve progressive house stiline geçişindeki başarılı serüveni, onu zirvedeki top DJ’lerin arasında bir marka haline getirmiştir.

    Saat 23:00’de başlayacak geceye Dj Orcun Üner ve Dj Beyza eşlik edecek. Bu kaçırılmayacak eğlenceye giriş fiyatı ise 45 TL.

    İşte bu hafta sonunun en dikkat çeken diğer etkinlikleri

    Bülent Ortaçgil
    Yoğun konser temposuna rağmen yedi yıldır albüm yapmamıştı ama sonunda ‘Sen’ isimli yeni albümünü piyasaya çıkartan Bülent Ortaçgil, 25 Şubat Cuma akşamı yeniden İndigo sahnesinde.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu albümüde her zamanki gibi tüm söz ve bestelerde sanatçının imzasını taşıyan ‘Sen’ çok özel Ortaçgil şarkılarıyla bezeli.
    Saat 21:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları ise tam: 35 TL. öğrenci 25 TL.

    Arid
    90’ların ortalarında kurulan Belçikalı grup Arid, ülkemizde Me and My Melody adlı şarkısıyla sıkı bir hayran kitlesi edindi.

    Sıra dışı pop-rock tınıları ve vokalisti Jasper Steverlinck’in etkileyici sesiyle ön plana çıkan grup, 25 Şubat Cuma akşamı Ghetto sahnesinde dinleyicisiyle buluşacak.
    Saat 22:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 50 TL.

    Cem Adrian
    İki yıl aranın ardından Kasım ayında yayınladığı son albümü "Kayıp Çocuk Masalları" ile müzik piyasasına bomba gibi bir dönüş yapan Cem Adrian, 25 Şubat Cuma gecesi Bronx Pi Sahne'de olacak.

    Cem Adrian eski albümlerinden sevilen parçalarını ve yeni albümünü bu performansında rock orkestrası ile birlikte seslendirecek. Saat 23:00’de başlayacak konserin bilet fiyatları ise tam: 30 TL. öğrenci: 25 TL.

    Erkan Şen
    2006 yılında yaptığı remixleriyle kendine özgü tarzını müzik severlerle paylaşan Erkan Şen, DJ olarak müzisyenlik kariyerine devam etmektedir.
    Kısa zamanda gece hayatının aranılan bir Dj’i haline gelen Şen, 5 Single'dan oluşan muhteşem bir albümle geliyor.

    Albüm'ün ilk tanıtımını 25 Şubat Cuma gecesi  Beyoğlu'ndaki Balans Volt'da gerçekleştirecek. Saat 22:00’de başlayacak gece sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Jon Kennedy
    Trip-Hop, Electronica müziğin İngiltere’deki yükselen isimlerinden biri olarak görülen Jon Kennedy, 25 Şubat Cuma gecesi Roxy’de canlı performansıyla sahnede olacak.
    Kennedy, ‘14’ isimli son albümüyle zihnindeki tüm funk, soul, hip hop, caz ve indie-rock tonlarını zekice bir araya getirmesiyle tanınıyor. Saat 22:00’de başlayacak bu eğlenceli performansın bilet fiyatı ise 23,50 TL.

    Duman
    Türk rock müziğinin en başarılı gruplarından Duman, bu kez İzmirli hayranlarının karşısına çıkıyor.
    Grup, eski ve yeni parçalarından oluşan bir repertuarla 25 Şubat Cuma akşamı Ooze Venue’de sahne alacak. Saat 23:00’de başlayacak konserin bilet fiyatı ise 34 TL.

    Dena Derose Sings Jazz Standards
    Kariyeri boyunca 3 kez Grammy'e aday olan, lider olarak 6 albüm kaydeden ve vokal tekniğindeki ustalığı, piyano stilindeki akıcılık ile harmanlayan Dena DeRose, 25 Şubat Cuma ve 26 Şubat Cumartesi günleri 2 akşam üst üste İstanbul Jazz Center’da sahne alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Müzisyen kimliğinin yanı sıra eğitimci kimliği ile de müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan DeRose’un konserleri saat 21:00’de başlıyor. Bilet fiyatları ise 45 TL ve 56 TL.

    Mor ve Ötesi
    Yeni albümleri “Masumiyetin Ziyan Olmaz”ı Mayıs ayında piyasaya çıkartan ve oldukça beğeni toplayan Mor ve ötesi, 26 Şubat Cumartesi akşamı Otto-Santral’de sahne alıyor.

    Yeni albümlerinden şarkıların yanı sıra dillerden düşmeyen eski parçalarını da saat 23:00’de başlayacak bu konserde dinleme fırsatını yakalayacaksınız. Konserin bilet fiyatı ise 45 TL.

    Dr. Lektroluv
    James Bond’a gönderme yapan kostümü, günümüzün klasik sayılan filmlerini albüm kapaklarına taşıması ve duş başlığı kulaklığı ile Dr. Lektroluv, 26 Şubat Cumartesi gecesi İndigo sahnesinde.

    Onun işi günümüz elektro sahnesinin hip plaklarını eski klasiklerle birleştirerek dans pistine keyifli zaman geçirtmek. Dr. Lektroluv’un performansı saat 23:00’de başlıyor. Eğlenceye giriş fiyatları ise tam: 28,50 TL. öğrenci: 18,50 TL.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow