hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kulakların pası silinecek

    Kulakların pası silinecek
    expand

    Mercan Dede, yeni projesi "İstanbul Quartet" ile bu gece Babylon'da sahne alıyor. Ünlü Dj Satoshi Tomiie ise, cumartesi gecesi Ankaralı elektonik müzik severleri coşturacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    İşte bu haftasonunun en dikkat çeken etkinlikleri ve detayları...

    Mercan Dede İstanbul Quartet
    Mercan Dede, genç yaşlarına rağmen sazlarında son derece ustalaşmış 3 genç müzisyeni bir araya getirdiği yeni projesi "İstanbul Quartet" ile müzikseverlerin karşısına çıkıyor.

    11 Kasım Cuma akşamı Babylon’da gerçekleşecek konserde müzisyenler, akustik ağırlıklı performanslarla doğu ile batıyı, geleneksel ile moderni sadece seslerle değil, görsel sanatların değişik formlarını da kullanarak bir araya getiriyor.
    Gün doğumu ve batımı olarak iki ayrı ana repertuarı içeren konser saat 21:30’da başlıyor. Bilet fiyatı ise 55,50 TL.


    Halil Sezai

    Bir çok ünlü parçanın altında imzası bulunan, son dönem İncir Reçeli filminin müziği "Duman" ile adı sıkça anılan usta oyuncu Halil Sezai, 11 Kasım Cuma akşamı Jolly Joker İstanbul’da sahne alıyor.
    Sanatçının saat 22:00’de başlayacak canlı performansının bilet fiyatları ise; normal: 44,50 TL. Vip: 88 TL.


    Cem Adrian
    Son albümü Kayıp Çocuk Masallar’ını yayınlayan, sesi ve cesur yorumuyla geniş kitlelere hitap eden, alışılmışın dışında cesur müziğiyle büyük bir hayran kitlesi oluşturan Cem Adrian, 12 Kasım Cumartesi akşamı Kadıköy Halk Eğitim Merkezi’nde sahne alıyor.
    12 şarkıdan oluşan albümün tüm şarkıların söz, müzik ve aranjelerinin yine kendisine ait olduğu Adrian’ın, en güzel parçalarını seslendireceği konser saat 20:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 34 TL.


    Bluesaint Blues Band
    Müzik hayatlarına albümleri olmadan devam eden ve hayli başarılı bir grup müzisyenden oluşan Bluesaint Blues Band, 12 Kasım Cumartesi gecesi Babylon’da...
    Grubun gitar soloları, nefeslilerle süslenmiş kışkırtıcı blues ritimleriyle dolu performansları saat 22:30’da başlıyor. Bilet fiyatları ise; tam 28,50 TL. Öğrenci: 23,50 TL.


    Mousse T.
    Almanya’nın en önemli House müzik prodüktörlerinden biri olan Türk asıllı DJ, Mousse T. 12 Kasım Cumartesi gecesi Babylon’da...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1998 yılında ona şöhretin kapılarını açan ‘Horny’ parçası ile dans listelerini altüst eden Mousse T. Performansı saat 22:00’de başlıyor. Bilet fiyatı ise 33,50 TL.


    Satoshi Tomiie
    Japonya'ya elektronik müziği tanıtan ve şimdi dünya çapında bir dj olan Satoshie Tomiie uzun bir aradan sonra 12 Kasım Cumartesi gecesi Ankara'da Saklıkent’te pikapların başına geçiyor.
    1966 yılında Tokyo’da doğan Tomiie’nin performansı saat 23:00’de başlıyor. Bilet fiyattı ise 34 TL.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


    Juan Carlos Caceres
    Sanat tarihçi, piyanist, besteci, söz yazarı ve ressam Juan Carlos Caceres, 12 Kasım Cumartesi akşamı CRR Konser Salonu’nda müzikseverlerle bulusuyor.

    Geçmişi günümüze taşıyan önemli sanatçılardan biri olan sanatçı, deneyselliğin ustası olarak, eserlerine hayat verirken bass klarnet, saksafon ve çelloyu bir arada kullanıyor.
    Juan Carlos Caceres konseri saat 20:00’de başlayacak. Bilet fiyatı ise kategorilerine göre 34 TL ve 17 TL arasında değişiyor. 


    Yeni Türkü
    30. sanat yılını geride bırakan Yeni Türkü, 12 Kasım Cumartesi akşamı Jolly Joker İstanbul’da sahne alıyor. En sevilen şarkıları ve sahne enerjisiyle Yeni Türkü konseri saat 22:00’de başlayacak. Bilet fiyatları ise; normal: 28 TL. Vip: 55,50 TL.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow