hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    "Ordu'yu Süper Lig şampiyonu yapacağız"

    Orduyu Süper Lig şampiyonu yapacağız
    expand

    Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Orduspor'un başkanı Nedim Türkmen, "bu takımı beşinci yılımızda Süper Lig şampiyonu yapacağız" dedi.

    Ordu'da mor-beyazlı ekibin 26 yıl sonra Süper Lig'e çıkmasının sevinci yaşanırken, Orduspor'un kente yapacağı katkılar yönünden de beklentiler arttı.

    Türkmen, AA muhabirine yaptığı açıklamada Orduspor'u söz verdikleri gibi Süper Lig'e yeniden çıkarmayı başardıklarını, yeni sezon hazırlıklarına zaman kaybetmeden başlayacaklarını söyledi.

    Türkmen, "ilk hedefimiz takımın tamamını tutmak. Sonra gerekli takviyeler yapmak. Hocamız Metin Diyadin ile zaten bir yıllık daha sözleşme imzalamıştık. Artık Süper Lig'deyiz ve ona göre planlarımızı yapmamız gerekiyor. Adımlarımızı da ona göre sağlam atmalıyız" dedi.

    Nedim Türkmen, "bu takımı Süper Lig'de üç yıl içinde Avrupa'da oynatacağız, beşinci yılımızda ise Süper Lig şampiyonu yapacağız" dedi.

    Ordu belediye başkanı Seyit Torun, Orduspor'un Süper Lig'e çıkmasının kente birçok alanda katkı sağlayacağını söyledi.

    Torun, "en önemlisi Orduspor, Ordu'nun tanıtımında ciddi bir rol oynayacaktır. Ordu'nun tanıtımını yapmak için zaman zaman ciddi paralar da harcanmakta. Artık ciddi paralar harcamak yerine Orduspor'un ismiyle ciddi tanıtımlar yapılmalıdır" diye konuştu.

    Ordu Ticaret ve Sanayi Odası başkanı (OTSO) Servet Şahin, "Orduspor'un Süper Lig'e çıkması ilimize ciddi anlamda katkılar sağlayacaktır" dedi.

    Şahin, "özellikle Samsunspor ve Trabzonspor'un da Süper Lig'de olması bu iller arasında yeniden güçlü bir dayanışma sağlayacaktır. Hafta sonları Ordu'da ciddi bir hareketlilik yaşanacaktır. Bu hareketlilikten bütün esnaflarımız yararlanacaktır. Orduspor'un Süper Lig'e çıkması A'den Z'ye her yönüyle Ordu'ya yarayacaktır" ifadelerini kullandı.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow