hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Orhan Şam: "En büyük camiya geldim"

    Orhan Şam: En büyük camiya geldim
    expand

    Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden Orhan Şam, sarı-lacivertli kulübe gelmekten duyduğu mutluluğu dile getirirken, "geldiğim nokta şu an Türkiye'nin bence en üst noktası" dedi.

    Fenerbahçe TV'ye konuşan Orhan Şam, "bu sezonun şampiyon takımına, Türkiye'nin en büyük camiasına geldim. Bunun farkındayım, bununla ayrıca gurur duyuyorum. Her şeye hazırlıklıyım" dedi.

    Sarı-lacivertli ekipte forma giymeye kendisini hazır hissettiğini anlatan Orhan Şam, "Fenerbahçe, birbirinden ayırt edilmeyecek derecede kaliteli, düzgün, üst düzey futbolculara sahip bir takım. Forma asılı ve kim hak ederse o alacak. Ben de buna hazırım" ifadelerini kullandı.

    Orhan Şam, Fenerbahçe ile bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olmalarına değinirken, "Şampiyonlar Ligi bambaşka bir yer. Adı üzerinde, şampiyonların mücadele ettiği bir lig. Beni çok heyecanlandırıyor. Daha önce Şampiyonlar Ligi tecrübem olmadı ve orada başarılı olmak için her şeyi yapacağım" dedi.

    Çok güçlü bir kadroya sahip olduklarını belirten savunma oyuncusu, "oynayan oynamayan, yedek ve as olan tüm takım, her an oynamaya ve başarı kazanmaya hazır durumda" diye konuştu.

    Fenerbahçe'nin geride kalan sezonda beş ana branşta şampiyonluğa ulaştığını da hatırlatan başarılı futbolcu, "Fenerbahçe gerçekten dünyanın sayılı kulüpleri arasında. Bu yüzden, futbolda bu sezon içinde olacağımız üç kulvarda başarı kazanmak çok zor değil, neden olmasın?" şeklinde görüş belirtti.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow