hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Süper Lig takımları Cumhuriyeti böyle kutladı

    Süper Lig takımları Cumhuriyeti böyle kutladı
    expand

    Süper Lig takımları Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 88. yılını web sitelerinden yayınladıkları açıklamalar ve görsellerle kutladı.

    Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, TFF ve Süper Lig takımları ayrıca kutlama mesajları da yayımladı.

    Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, şehit ve gazilerin kanlarıyla yoğrulan Türkiye Cumhuriyeti'nin 88. yılına gururla ulaşmış bulunmaktayız. Ülkemiz, yine birlik ve beraberlik içinde son dönemde yaşanan acı gelişmelere rağmen her zamanki kararlılığıyla dimdik ayakta ve Atatürk'ün hedef gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesinin üstüne çıkma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Özellikle Türk gençleri, 26 şehit haberi ile Van ve çevresinde meydana gelen depremin ardından gösterdikleri çaba ve duruşla, 'Büyük Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar yaşatacaklarını tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Son dönemde yaşanan acıların bir daha yaşanmaması dileğiyle, tüm halkımızın Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarım."

    Türkiye Futbol Federasyonu:

    "Türkiye Cumhuriyeti ile yaşıt olmaktan her zaman gurur duyan Türkiye Futbol Federasyonu olarak Cumhuriyetimizin 88. yıl dönümünü kutlar, tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı'nı tebrik ederiz" denildi.

    Galatasaray:

    "Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde yüce ulusumuz başlattığı bağımsızlık savaşında dünya tarihinde eşine az rastlanır bir direnç göstermiş, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, büyük bir düşünce devrimi ile Cumhuriyeti kurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti, gelişmesini kesintisiz sürdürerek bugünkü düzeyine ulaşmıştır. Bu anlamlı günde, ulusal birlik ve beraberliğin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyet'e, Mustafa Kemal Atatürk gibi insanlığın övgüsüne mazhar olan bir lidere ve Cumhuriyet'in temel değerlerine yürekten bağlı olan nesillere sahip olmanın kıvancını yaşıyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyetimizin 88. yıl dönümünü kutluyor; Ulu Önder Atatürk'ü, O'nun kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyoruz."

    Fenerbahçe

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinde giriş sayfasında yer alan kutlama mesajında, Ulu Önder Atatürk'ün "Türkiye Cumhuriyeti İlelebet Payidar Kalacaktır" sözüne yer verilirken, kutlama mesajında ise "Cumhuriyetimizin 88. yılı kutlu olsun" ifadeleri kullanıldı"

    Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören:

    "Cumhuriyet’in 88. yılının Camiamız’a ve tüm Ulusumuz’a kutlu olmasını dilerim. Beşiktaş Jimnastik Kulübü olarak, Ulu Önderimiz Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda Camiamız ve ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz. Bu yolda; Beşiktaşlı olmasından gurur duyduğumuz Ulu Önderimiz’in ilkeleri, bizlere rehberlik etmeye devam edecektir. Beşiktaş Camiası olarak Cumhuriyetimiz’in 88. yılını coşkuyla ve gururla kutlarken; başta devletimizin kurucusu Ulu Önderimiz Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, aziz vatanımız uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi rahmetle ve minnetle bir kez daha anıyoruz."

    Trabzonspor

    "Türkiye Cumhuriyeti'’nin kuruluşunun 88. yıldönümünü coşkuyla kutlarken, bize bu eşsiz mirası bırakan Mustafa Kemal ATATÜRK'ü sevgi ve saygıyla bir kez daha anıyor, tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz. " 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bursaspor 

    "Atatürk ve silah arkadaşları önderliğinde yüce ulusumuz başlattığı bağımsızlık savaşında dünya tarihinde eşine az rastlanır bir direnç göstermiş, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiş, büyük bir düşünce devrimi ile Cumhuriyeti kurmuş ve Türkiye Cumhuriyeti, gelişmesini kesintisiz sürdürerek bugünkü düzeyine ulaşmıştır.
    Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 88. yıl dönümünü coşkuyla kutlarken, bize bu eşsiz mirası bırakan Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü sevgi ve saygıyla bir kez daha anıyor, tüm ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyoruz."

    Manisaspor

    "Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün bizlere armağan ettiği Cumhuriyetimizin 88. yıl dönümünde bütün ulusumuzun Cumhuriyet Bayramı'nı kutlarız"

    Kardemir Karabükspor

    Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Nevzat Şahin, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri doğrultusunda Türkiye'ye faydalı olmaya çalışacaklarını, zeki, çevik ve ahlaklı sporcular yetiştirmeye gayret edeceklerini bildirdi.

    Gaziantepspor

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    "Cumhuriyetimizin 88. yıl dönümünü kutluyor, Ulu Önder Atatürk'ü, kahraman silah arkadaşlarını, şehitlerimizi ve gazilerimizi sonsuz minnet, şükran ve rahmetle bir kez daha anıyoruz"

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow