hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Beşiktaş ve Cavcav Sabah'ı yalanladı

    Beşiktaş ve Cavcav Sabahı yalanladı
    expand

    Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav ve Beşiktaş kulübü Mustafa Pektemek transferinin bakiyesinin ödenmesiyle ilgili olarak ayrı ayrı açıklama yaptı. Cavcav, Pektemek için Beşiktaş'ın verdiği çeklerin tarihinin iki kulübün onayıyla herhangi bir karşılıksız işlemi görmeden değiştirildiğini söyledi.

    Beşiktaş Kulübü, oyuncuları Mustafa Pektemek'in transferi konusunda basında çıkan haberler üzerine Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav'ın açıklama yaptığını bildirdi.

    Cavcav, siyah-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, "Beşiktaş Kulübü ile Mustafa Pektemek transfer bedeli olarak 4 milyon euroya anlaşılmış olup, bu meblağın 2.500.000 avrosu tarafımıza peşin ödenmiştir. Kalan bakiye için alınan çekler, Türk sporunun yaşadığı sıkıntılı ve ekonomik açıdan zorlayıcı günler sebebi ile iki kulübün de onayı ile henüz vadeleri dolmadan, herhangi bir karşılıksız işlemi görmeden 30.01.2012 ve 30.03.2012 tarihlerine değiştirilmiştir" ifadelerine yer verdi.

    Beşiktaş Sabah gazetesine sert çıktı

    Beşiktaş kulübü de bir açıklama yaparak Sabah gazetesinin haberini yalanladı. Açıklamada şöyle denildi:

    "Bugün Sabah gazetesinin spor sayfasında Kulübümüz'ün mali durumu ile ilgili yanlış, hayali ve maksatlı haber, spor kamuoyunun da takip ettiği üzere tarafımızdan ve bizzat Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Sayın İlhan Cavcav tarafından yalanlanmıştır.

    Kulübümüz'ün, Türk futbolunun içinde bulunduğu ekonomik sorun ve zorluklar sebebiyle mali yükümlülüklerini büyük fedakârlıklarla yerine getirmekte olduğunu, her türlü çabayı gösterdiği konusunda camiamızın emin ve müsterih olmasını isteriz.

    Türk sporunu yakinen takip eden gazetelerin spor servislerinin çok iyi bildikleri gibi, bu ekonomik sorunlar Türk sporunda aşağı yukarı her kulüpte yaşanmaktadır ve yaşanması çok da doğaldır.

    Sabah gazetesi spor servisinde olduğu gibi, spor servislerinin kulüplerin yaklaşan Mali veya Seçimli Genel Kurul Toplantılarına maksatlı, art niyetli olarak müdahil ve aracı olmamaları yönündeki dilek ve temennimizi bu vesile ile tekrar dile getirip, kamuoyunun bu tür aldatıcı haberlere rağbet etmemesini saygılarımızla rica ederiz. 

    Ayrıca çeklerin bankaya ibraz edilerek karşılıksız işlem görmediğini, aşağıda çeklerimizin arkasına bakarak görebilirsiniz.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow