hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tartıştığı karısını bıçaklayarak öldürdü

    Tartıştığı karısını bıçaklayarak öldürdü
    expand

    İzmir'de bir kişi, tartıştığı karısını bıçaklayarak öldürdü.

    İzmir'in Karabağlar ilçesi Eskiizmir semtinde, bu sabaha karşı karısını 18 yerinden bıçaklayarak öldüren zanlı, çıkan tartışma sırasında "aldatıldığı şüphesi" ile cinayeti işlediğini söyledi.

    Alınan bilgiye göre, olayı soruşturan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerince sorgulanan M.H.A. (38) ifadesinde, karısı Şahnur A'nın (36) kendisini aldattığı şüphesini taşıdığını belirtti.

    Sabah uyandıklarında bu gerekçeyle aralarında tartışma çıktığını anlatan M.H.A'nın, karısının "aldattığını kabul ettiğini" bunun üzerine eline geçirdiği bıçakla cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi.

    İşlemlerinin ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına götürülen M.H.A, gazetecilerin soruları üzerine, olayı "namus" gerekçesiyle gerçekleştirdiğini ve "pişmanlık duymadığını" söyledi.

    Adli Tıp Kurumunda otopsi yapılan ve 18 yerinden bıçaklandığı tespit edilen Şahnur A'nın, defnedilmek üzere Mardin'e götürüleceği öğrenildi.

    Öte yandan, evdeki bağrışmalara uyanan ve annelerinin öldürülmesine şahit olan 6 ile 14 yaşları arasındaki 4 çocuk da akrabalarına teslim edildi.

    Çocukların durumlarının incelenmesi için SHÇEK'e yazı gönderildiği bildirildi.

    Fethiye'de de bir cinayet daha...

    Muğla'nın Fethiye ilçesinde de, boşandığı karısını tabancayla vurarak öldürdüğü iddia edilen kişi gözaltına alındı.

    Foça Mahallesi 1004 Sokak'taki bir villada yaşayan 62 yaşındaki M.G. ile bir süre önce boşanmasına rağmen birlikte yaşamaya devam ettiği 52 yaşındaki Türkan Bacanak arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

    Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu M.G'nin tabancayla Bacanak'ı karnından ve kollarından vurarak ağır yaraladığı iddia edildi.

    Komşuları tarafından Fethiye Devlet Hastanesine kaldırılan Bacanak, hayatını kaybetti.

    Cesedin, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderileceği bildirildi.

    Bu arada polis, M.G'yi gözaltına aldı. Sağlık kontrolünden geçirilmek üzere hastaneye getirilen M.G gazetecilerin, "cinayeti neden işledin" sorusuna, "namus meselesi" cevabını verdi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow