hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kılıçdaroğlu'ndan Bahçeli'ye "bulvar" desteği

    Kılıçdaroğlundan Bahçeliye bulvar desteği
    expand

    Osmaniye'deki CHP mitinginde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, Başbakan Erdoğan'ın seçim afişinde Devlet Bahçeli Bulvarı'nın isminin kaldırılmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, "buradaki bulvarın adını Osmaniyeliler verdi onu değiştirmeye kimsenin hakkı yetkisi yoktur" dedi.

    CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu partisinin düzenlediği Osmaniye mitinginde halka hitap etti.

    Partisine ait seçim otobüsünün üstünde konuşan Kılıçdaroğlu iktidar partisine yüklendi.

    Halkın yoğun tezahüratları arasında konuşmasına başlayan Kılıçdaroğlu kendisinden sonra aynı meydanda miting yapacak olan Başbakan'ın afiş mitinglerinde adres değiştirildiği iddialarına ilişkin "Biz siyasetçiler hep birbirimize saygı duymak zorundayız ama saygıyı hakendenlerle altını çiziyim.Osmaniye'de benden sonrada miting yapılacak ama ulusal medyaya yansıdığı kadarıyla Devlet Bahçeli unvanını bulvarını kullanmadan eğer afiş yaptırıyorsanız doğru yapmıyorsunuz demektir.Burada ki bulvarın adını Osmaniyeliler verdi onu değiştirmeye kimsenin hakkı yekisi yoktur" dedi.
     
    "Kimse sana ak olmadığın sürece ak demez"

    Kılıçdaroğlu, "birde diyorlar ki efendim bize AK Parti deyin ee kardeşim sen koskaca bulvarın adını ağzını almaktan korkuyorsun afişine koymaktan korkuyorsun değiştiriyorsun birde dönüp diyorsun efendim bize AK Parti deyin kimse sana ak olmadığın sürece AK Parti demez" diye konuştu.

    "Villaları hangi parayla aldın?"
     
    Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: "Şimdi bugün beyefendi bir konuşma yapmış sen SSK genel müdürüyken bende sigortalı işçiydim demiş ee güzel demelki kaçak çalışmıyordun seni biri işe almış kim almış. Nurettin Sözen kim o dönemin CHP İstanbul Belediye Başkanı. Demekki almış sigortalı yapmış hiç itirazım yok. İtirazım nerede işçi olarak geliyorsun yırtık ayakkabı olarak siyasete başlıyorsun,  şimdi nasıl oldu da sen dünyanın en zengin başbakanlarınden biri oldun ne oldu. Şimdi soruyorum Osmaniye'ye gelince cevap versin o villaları sen hangi parayla hangi alın teriyle yaptın."
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow