hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    MHP'den iki sürpriz ziyaret

    MHPden iki sürpriz ziyaret
    expand

    MHP Grup Başkanvekilleri Meclis’te önce CHP’yi sonra AK Parti'yi ziyaret edecek. MHP'lilerin elinde 4 maddeden oluşan çözüm paketi olduğu belirtiliyor.

    MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, CHP ve AK Parti gruplarını ziyaret edeceklerini söyledi.

    Oktay Vural, basınla yaptığı sohbet toplantısında, saat 13.00'de CHP, 14.00'de da AK Parti grubunu ziyaret edeceklerini ifade etti.

    Vural, "and içmeme konusunun da ziyaretlerde gündeme getirebileceklerini" kaydetti.

    Vural, MHP'ye düşen TBMM Başkanvekilliği için yeniden İstanbul Milletvekili Meral Akşener'in aday olacağını da açıkladı.

    Mehmet Şandır da,  "Bu Meclis açık kalacaktır ve çalışacaktır. Bu Meclis'in çalışması için biz üzerimize düşen her görevi sonuna kadar yapacağız. Herkesi sağduyulu, sorumlu olmaya davet ediyoruz. Sorumluları inatlaşmaktan, birbirleriyle çekişmekten vazgeçmeye, millete karşı görevlerini yapmaya davet ediyoruz" dedi.

    Bu görüşleri dün Meclis Başkanına da ifade ettiklerini bugün de AK Parti ve CHP gruplarına ifade edeceklerini belirten Şandır, millet iradesine saygının gereği Meclisin yasama faaliyetine bir bütünlük içerisinde başlamasını talep edeceklerini söyledi.

    Bir soru üzerine "MHP'nin arabulucu" olmadığını belirten Şandır, "Milletin iradesine olan saygımızın ve demokrasiye olan inancımızın gereği bu sorunun aşılması gerektiğini ifade ediyoruz" diye konuştu.

    Öte yandan TBMM Başkanı Cemil Çiçek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan kendisine herhangi bir görüşme talebi gelmediğini söyledi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow