hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mehmet Kılıçlar Emniyet Genel Müdürü oldu

    Mehmet Kılıçlar Emniyet Genel Müdürü oldu
    expand

    Eskişehir Valisi Mehmet Kılıçlar, geçici görevle Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandı.

    Kılıçlar, yarın sabah Ankara'ya giderek yeni görevine başlayacağını söyleyerek, "Devlet memuruyuz nereye görev verilirse araya gidip çalışırız" dedi.

    Yaklaşık 2.5 yıldır Eskişehir Valisi olarak görev yapan Mehmet Kılıçlar, Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atanma yazısının bugün akşam saatlerinde ulaştığını belirtti.

    Kılıçlar Valilik çıkışında kendisine yeni görevi için "Hayırlı olsun" diyen basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Emniyet Genel Müdürlüğü'ne geçici görevle görevlendirildi.

    Arkasından kararname çıkar. Devlet memuruyuz, nereye görev verilirse oraya gidip çalışacağız. 2.5 yıldır Eskişehir'deyiz. Eskişehir bizim için güzel hatıralarla dolu. Hepsini bitiremezsek de önemli hizmetlerle dolu bir görev süresi oldu. Ani bir ayrılış oldu. Yarın sabah gidip göreve başlamam gerekir. Daha sonra gelim kurum amirleriyle ve çalışanlarıyla vedalaşacağım" diye konuştu.

    Vali Kılıçlar, yolda karşılaştığı 2 vatandaşla da bir süre sohbet etti.

    Vatandaşlar Sivrihisar İlçesi'ne yaptığı katkılardan dolayı Kılıçlar'a teşekkür etti.

    Kılıçlar, "Sizinle karşılaştım, şimdi sonradan başkasından duyarsınız, Vali bey neden söylemedi demeyin. Ben Emniyet Genel Müdürlüğü'ne atandım" dedi. Vatandaşlar da Vali Kılıçlar'ın elini sıkıp yeni görevinde başarılar diledi.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow