hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tesettüre özel ilk alışveriş sitesi

    Tesettüre özel ilk alışveriş sitesi
    expand

    Tesettüre uygun bir private shopping (özel alışveriş) sitesi Türkiye’de ilk kez hizmete girdi.

    Dünyanın ve Türkiye'nin en ünlü moda markaları artık tesettüre uygun giyinen kadınlar için de yüzde 85’e varan indirimlerle internetten satışa sunuluyor. Yenimoda.com eşarptan kapa, tunikten gece elbisesine kadar tesettürlü kadınların ihtiyaç duyduğu her tarza cevap veriyor. 
     
    Dünyada son derece yaygın olan private shopping yani özel alışveriş siteleri, sadece üye olanların faydalanabildiği kapalı devre alışveriş sistemleri. Yenimoda.com da tesettürlü kadınların ihtiyacına cevap verebilmek için hizmete giren ve en ünlü moda markalarını indirimli fiyatlarla alıcısıyla buluşturan bir private shopping sitesi. Kaliteli ürünleri oldukça yüksek indirimlerle satın almak isteyenler bu özel alışveriş sitelerinden faydalanırken, bu sitelerde muhafazakarlara hitap eden ürünleri bulmak şimdiye kadar çok zor oluyordu. Yenimoda.com, tesettür dünyasının kaliteli ürünlerini üyeleriyle yüksek indirimlerle buluşturabilmek için hizmete girdi.

    Eşarptan eteğe kaptan cekete…

    Türkiye’de bu alanda bir ilk olan sitede sadece kap, eşarp, haşema gibi tesettür ürünleri yok. Muhafazakar kadınlara uygun olarak üretilmiş etek, ceket, pantolon, ayakkabı, çanta, tunik, gömlek ve gece elbiseleri de, tümü tesettüre uygun olarak büyük indirimlerle yenimoda.com’da bulunuyor. Ayrıca kişisel bakım ürünleri ve ev aksesuarlarına da siteden ulaşmak mümkün. Yenimoda.com, ağırlıklı olarak kadınlara hizmet vermesine rağmen erkek ve çocuk ürünlerini de uygun fiyatlarla sunuyor.

    Tesettüre uygun kıyafet bulmanın zorlukları... 

    Sitenin kurucusu Zeynep Güzelsoy da tesettürlü. Bu işe giyim konusunda kendi yaşadığı zorlukları görerek koyulmuş. Tesettürlü kadınların benzer güçlükleri yaşadığını bilen Güzelsoy, onların da uygun fiyatlarla güzel ve kaliteli giyinmeye hakları olduğunu düşünüyor. Yenimoda.com’un kadınların ev ve iş hayatlarında kendilerine güvenli ve mutlu bir şekilde yaşamalarına yardımcı olacağını söylüyor. 
     
    Yenimoda.com, kaliteli markalara ait sınırlı sayıdaki ürünü yüzde 85'e varan indirimlerle 2 ila 5 gün arasında süren kampanyalarla satışa sunuyor. Üye olanlar arkadaşlarını Yenimoda'ya davet edebiliyor ve onların ilk alışverişlerinden 10'ar liralık hediye çeki kazanabiliyorlar.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow