hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tarkan'ı neler bekliyor?

    Tarkanı neler bekliyor
    expand

    Megastar Tarkan sansasyonel hayatı ve başarıları ile yıllardır müzik piyasasında zirvedeki isimlerden... Hem başarılı hem seksi hem de sempatik. Yaz döneminde verdiği konser performanslarıyla da çok konuşulan Tarkan'ın sırrı ne?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

     Terazi uyumu, Aslan ihtişamı, Kova asiliği...

     17 Ekim Almanya doğumlu olan Tarkan’ın haritası ne olursa olsun ünlü biri olacağını söylüyor.

    Aşk, sanat, müzik, sahne ile içiçe bir harita Tarkan’ınki... Burcu Terazi, Ay burcu Kova ve Yükseleni Aslan olan Tarkan, hava elementilerin oluşan özel bir açı kalıbı anında dünyaya gelmiş.

    Perslerin dört kraliyet yıldızından biri olan Spica Güneşi ile, Regulus ise yükselen derecesi ile kavuşumda. Bu özel durum, kadersel anlamda, ünlü biri olacağını doğarken söylemiş.

    Şansın ve sanatsal yeteneklerin kadersel etkisi altında olan Tarkan’ı sahnede rahatlatan unsur, yükseleninin sahne burcu olan Aslan olması. Ay burcunun Kova olması, sanatçıya aynı zamanda protest bir bakış açısı ve daha önce denenmeyeni deneme arzusu vermekte…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Terazi burcunun yöneticisi Venüs, güzellik, estetik, uyum ve barışı temsil eder. Mevlana gibi Terazi burcu olan Tarkan için çevresindekilerle uyumlu olmak, çocuk, yaşlı, kadın erkek demeden tüm insanlar ile barış içinde yaşamak çok önemli.

    Tarkan'ı neler bekliyor? 

    Burcuna giren Satürn, Tarkan’ın tüm hayatını 2010-2012 arasında olumlu şekilde reorganize edeceğini söylüyor. Doğum haritasında şans noktasının yurt dışını temsil eden alanda olduğunu da unutmayalım.

    2011 sonbaharı Tarkan için çok önemli. Aniden özel bir ilişki içinde, uzun dönemli beraberlik kararı alabilir. Estetik ameliyat benzeri operasyonlar ile bedensel ve ruhsal gelişimler yaşayacak. Uluslararası tanınmada hızlı adımlar atacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow