hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    İlhan Mansız ve Fatih kavgası: Survivor'da bu hafta kim elendi?

    İlhan Mansız ve Fatih kavgası: Survivorda bu hafta kim elendi
    expand

    Survivor kim elendi sorusu 14 Mart Salı günü ekrana gelen veda konseyinde son 4 dokunulmazlık oyunun kaybeden ünlüler takımının yarışmacıları arasında yapılan oylamanın ardından kesinleşti. Oyunları kaybeden ünlülerde gerilim devam ederken İlhan Mansız ile Fatih Hürkan arasında şiddetli bir kavga yaşandı. Fatih'in İlhan ile kavga ettiğini gören Çılgın Sedat da tartışmaya dahil olurken Mansız'a oldukça ağır sözler kullandı. Survivor son bölümde elenen ismin açıklanmasına sayılı dakikalar kala adada gerçekleştirilen kavga konseyin de ana konusu oldu. İşte, adada yaşananlar ve Sabriye'nin aldığı güzel haber...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Adada birbirleriyle tartışmaya devam eden ünlülerde gerilim tırmanmaya devam ediyor Adem Kılıççı, Şahika, Pınar Saka ve Fatih Hürkan'ın elenme adayları arasında olduğu haftada adaya veda eden kişi daha önce Acun Ilıcalı'dan uyarı alan Fatih oldu. Bir süre önce İlhan Mansız ile ilk tartışmasını yaşayan Fatih, ardından gönüllülerden Erdi Ünver ve Eser West ile de gerilim yaşamıştı. Üçüncü kavgasından sonra ada konseyinde Ilıcalı tarafından uyarılan Fatih, takımının kazandığı ödülden yararlanamamıştı. İşte, adada bu hafta yaşanan olaylar...

    Adadan ayrılan yarışmacı Fatih Hürkan

    46 yaşında olan başarılı oyuncu İTÜ Makine Mühendisliği bölümü mezunu olmasına rağmen reklamcılık ve oyunculuk alanında kendisini geliştirdi. 1998 yılında yapılan Best Model Of Turkey yarışmasında ikinci olan Fatih Hürkan, şarkıcı Emrah'ın oynadığı dizi olan Unutabilsem'de canlandırdığı karakter ile adını geniş kitlelere duyurdu. Kral TV'de sunuculuk da yapan Hürkan, Kahpe Bizans ve Kıyamet adlı filmlerde de rol aldı.

    Geçtiğimiz hafta adaya veda eden Tarık Mengüç’ün ardından şarkı söylediği iddia edilen Şahika, konseyde adı en fazla çıkan kişi olurken adadaki 4-5 kişilik grubun oldukça tehlikeli olduğunu belirtti.

    Gözyaşlarına engel olamay Sabriye ilk kez teyze olduğunu dile getirirken Ilıcalı'ya sarılmak istediğini belirtinci yarışmacılar kahkahaya boğuldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ADA KONSEYİNDE NELER KONUŞULDU?

    İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden ünlüler takımı Cumartesi günü çıktıkları konseyde Şahika’nın adını eleme listesine yazdırdı. Bireysel kolyenin sahibi olan Çılgın Sedat ise Adem Kılıççı ile aralarında bulunan husumetten dolayı onun adını söylemek istediğini belirtti. Adem ile karşılıklı diyalog kurduklarını her iki tarafın da dönem dönem hatalı olduğu belirten Kapurtu, yine de aralarında yaşananları unutamayacağını belirtti. Pazar günü gerçekleştirilen ikinci dokunulmazlığı da kaybeden ünlülerde sinirler iyice gerilirken adaya veda edecek isim için yapılan oylamada adı en fazla çıkan kişi bu kez Fatih Hürkan oldu.

    Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan İlhan Mansız ise listeye Pınar Saka’nın adını ekleyince gönüllüleri de şaşırttı. Salı günü elemenin yapıldığı bölümde Çılgın Sedat ve Fatih Hürkan aralarında yaptığı konuşmada İlhan Mansız’ın yüzünden Sedat’ın oyunu kaybettiğini belirttiler. Bu konuşmaları duyan Mansız, Fatih’in yanına giderek “Bir daha başkalarının arkasından sallarken dikkatli ol. Benim yüzümden mi kaybetti oyunu?” dedi. Fatih ise “Evet senin yüzünden Sedat simgeden oldu” diyerek haklı olduğunu savundu. İlhan ile Fatih’in tartıştığını gören Sedat ise bölgeye giderek Fatih’e destek verdi ve İlhan Mansız’a “Adam olacaksın bench’te kendini yırtmayacaksın” diyerek sitemde bulundu. Kafa kafaya gelen ikilinin tartışması ise diğer yarışmacıların araya girmesiyle birlikte güçlükle yatıştırıldı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow