hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Fenerbahçe'de Kameni tamam... Transfer haberleri 29 Haziran

    Fenerbahçede Kameni tamam... Transfer haberleri 29 Haziran
    expand

    Fenerbahçe hızlı başladığı transfer sezonunda beklemeye geçmişti. Şimdi ikinci seri transferlerin başlaması bekleniyor. İlk isim kaleci Carlos Kameni oldu. Bu arada Fenerbahçe Lens'e son teklifini sundu. İşte Fenerbahçe transfer haberleri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bir süredir adı Fenerbahçe'yle anılan ancak bir türlü transfer sonuçlanmayan kaleci Carlos Kameni'de anlaşma sağlandığı belirtiliyor. Volkan Demirel'in sözleşmesinin uzatılmasının ardından ikinci kaleci ihtiyacı süren Sarı-lacivertli ekip de 33 yaşındaki kaleciye 2 milyon euro ödenmesi bekleniyor. Sözleşmenin 2+1 yıllık olacağı öğrenildi. İspanyol AS gazetesi Fenerbahçe'nin resmi açıklamayı yapmasının beklendiğini yazdı.

    Van Persie'ye İngiliz talip

    Feyenoord Teknik Direktörü Giovanna van Bronckhorst, Robin van Persie'yi transfer edip etmeyecekleri yönündeki soruya kaçamak yanıt verdi. 2017-18 sezonu sonunda Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek oyuncu için daha önce Hollanda kulübü Feyenoord iddiaları gündeme gelirken, son olarak Frank de Boer'in tekik direktörlük görevine getirildiği Crystal Palace'ın van Persie için devrede olduğu İngiliz basınında iddia edilmişti.Bu konuyu gündemine taşıyan bazı İngiliz bahis siteleri 33 yaşındaki oyuncunun Feyenoord'a transferine en yüksek ihtimali verirken, Crystal Palace ihtimali de listede yer aldı.

    Cristiano Ronaldo resmen açıkladı

    Golcü geliyor

    Fenerbahçe, Carlos Bacca için Milan'a kiralama teklifi sundu. Ancak Milan bu teklifi reddederek oyuncunun bonservisiyle satılacağını bildirdi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Seydiou Doumbia, Sporting Lizbon'a gitmeyeceğini açıkladı. Golcü futbolcu için Fenerbahçe ve Trabzonspor'un kıyasıya rekabeti sürüyor.

    Cueva iddiası

    Fenerbahçe'nin Sao Paulo'da forma giyen Cueva için 9+1 milyon Euro'luk teklif yaptığı yazıldı. Esporte Interativo kanalı sarı lacivertlilerin Sao Paulo'da forma giyen 25 yaşındaki Perulu sol kanat oyuncu için 9+1 milyon Euro'luk teklif yaptığını yazdı.

    Lens'e son teklif

     Fenerbahçe, Jeremain Lens'e son teklifini sundu. Sarı-lacivertliler, Hollandalı yıldız için 3 milyon euro'ya kadar çıktı.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow