hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Game of Thrones karakteri "The Mountain" İstanbul'da

    Game of Thrones karakteri The Mountain İstanbulda
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Tüm oyun türlerine ve severlerine hitap edecek olan GoblinCon, birçok ünlü ismi ağırlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu sene ilki düzenlenecek olan GoblinCon, 29, 30 Eylül ve 1 Ekim’de oyun dünyasını Maslak, Uniq İstanbul’da buluşturacak. Masaüstü oyunlardan PC oyunlarına, konsol oyunlarından mobil oyunlara kadar tüm oyun türlerine ve severlerine hitap edecek olan GoblinCon, ayrıca birçok ünlü ismi de ağırlayacak.

    Sir. Gregor "The Mountain" Clegane ve Sabaton GoblinCon'da

    Game Of Thrones’dan tanıdığımız, ayrıca 3 defa üstüste dünyanın en güçlü adamı seçilen Hafthor Julius Bjönsson (nam-ı diğer Sir. Gregor "The Mountain" Clegane) ve Avrupa’nın en çok yükselen metal gruplarından olan ve aynı zamanda Wargaming’in resmi grubu olan Sabaton, açıklanan ilk ünlü isimler oldu. Oyun dünyasından da bir çok ünlüyü ağırlayacak olan GoblinCon’da, katılımcılar bu isimlerle tanışma, fotoğraf çekilme şansı yakalayacak. Ayrıca tüm yabancı konuklar, katılımcıların sorularını yanıtlayacağı paneller düzenleyecek.

    Game of Thrones karakteri The Mountain İstanbulda

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Diğer önemli konukların çok yakında açıklanacağı GoblinCon kapsamında, etkinlik boyunca düzenlenecek ödüllü oyun turnuvaları, cosplay gösterileri ve 10 bin TL değerinde ödüllü cosplay yarışması, paneller, imza seansları ile oyun severlere dolu dolu üç gün sunacak olan GoblinCon’da ayrıca kurulacak olan LAN Party alanında katılımcılar 72 saat boyunca konaklayabilecek.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow