hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Gaziantep'te "şüpheli araç" paniği

    Gaziantepte şüpheli araç paniği
    expand

    Gaziantep'te, "çekicinin arkasına park edilmiş şüpheli bir otomobil ve otomobilden inen silahlı kişiler" olduğu ihbarı, polisi harekete geçirdi.

    Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi'nde şüpheli bir otomobilden inen kişilerin ellerinde silahlarla koştukları yönünde ihbar üzerine, bölgeye çok sayıda resmi ve sivil ekip sevk edildi.

    Polis, şüpheli aracın bulunduğu sokağı trafiğe kapattı, çevrede yapılan araştırmada, silahlı oldukları iddia edilen 4 kişiden 3'ü gözaltına alındı.

    Zanlılarla 1 pompalı tüfek ele geçirildi.

    Bu arada olay yerine şüpheli aracı incelemek için bomba imha uzmanı çağrıldı, otomobilin yakınına sinyal kesici jammer cihazı yerleştirildi. Polis ekipleri bomba ihtimaline karşı bölgeye kimseyi yaklaştırmazken, bir süre sonra aracın sahibi olduğu belirtilen kişi olay yerine geldi.

    Polis ekiplerinin yaptığı incelemede otomobilde herhangi bir şeye rastlanmadığı belirtildi. Olay yeri inceleme ekiplerinin de çalışmasının ardından, otomobilin bulunduğu sokak trafiğe açıldı.

    Öte yandan gözaltına alınıp Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 3 şüpheliden 2'sinin daha önce değişik suçlardan sabıkalarının olduğu belirtildi.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow